INCONTROL FORBINDELSESMULIGHEDER

Jaguars Connect og Connect Pro tilbyder uovertrufne forbindelsesmuligheder og sikrer, at du og dine passagerer kan nyde en problemfri oplevelse i og uden for bilen. Nyd de bekvemme Remote Essentials- eller Remote Premium-funktioner, der sætter dig i stand til at styre din bil på afstand. Remote-, Protect- og Secure Tracker-funktionerne sikrer dig og din Jaguar.

CONNECT PRO

Connect Pro, som kun fås sammen med Touch Pro, består af InControl Apps, Wi-Fi-hotspot, Remote Premium og Pro Services, og systemet er designet til at øge din oplevelse i og uden for din Jaguar, idet det sikrer, at du og dine passagerer kan nyde køreturen samtidig med, at I er forbundet til omverdenen.

CONNECT PRO FUNKTIONER
PRO SERVICES
Pro Services fås som en del af Connect Pro-pakken og består af en række unikt forbundne navigationsmuligheder.
LÆS MERE
WI-FI HOTSPOT
Wi-fi-hotspot leverer et 4G wi-fi-hotspot i din Jaguar, hvilket giver dine passagerer mulighed for at koble op til 8 enheder til internettet.*
LÆS MERE
REMOTE PREMIUM
Jaguars InControl Remote App er kompatibel med de fleste Android- og Apple iOS-smartphones og giver dig mulighed for at interagere med din Jaguar, uanset hvor du er i verden.
LÆS MERE
INCONTROL APPS
InControl Apps indeholder et køretøjsoptimeret, interaktivt udvalg af apps, som muliggør mediestreaming, cloud- og positionsbaserede serviceydelser og meget andet – via USB-porten.
LÆS MERE
CONNECT

Connect omfatter tre vigtige serviceydelser:
InControl Apps, som tillader, at kompatible smartphone-applikationer kan anvendes via bilens touchskærm, wi-fi-hotspot, som opsætter et netværk i bilen for op til 8 enheder, og Remote Premium, som giver dig mulighed for at interagere med din Jaguar via fjernbetjening.

CONNECT FUNKTIONER
WI-FI HOTSPOT
Wi-fi-hotspot leverer et 4G wi-fi-hotspot i din Jaguar, hvilket giver dine passagerer mulighed for at koble op til 8 enheder til internettet.*
LÆS MERE
REMOTE PREMIUM
Remote Premium er kompatibel med de fleste Android- og Apple iOS-smartphones og giver dig mulighed for at interagere med din Jaguar på afstand.
LÆS MERE
INCONTROL APPS
InControl Apps indeholder et køretøjsoptimeret, interaktivt udvalg af apps, som muliggør mediestreaming, cloud- og positionsbaserede serviceydelser og meget andet – via USB-porten.
LÆS MERE
PROTECT

Protect giver dig ekstra ro i sindet og omfatter Remote-funktioner, Jaguar Optimised Assistance og SOS-nødopkald. Blot ved at betjene din smartphone kan du tjekke brændstofniveau, ruder og døre via fjernbetjening, ligesom du kan finde din Jaguar på en overfyldt parkeringsplads og meget andet. Hvis din bil er udsat for havari, overfører Jaguar Optimised Assistance lokationen og bilens diagnosedata til din vejhjælpstjeneste. I mere alvorlige situationer kan SOS-nødopkald sende information til alarmcentralen, herunder lokationen, ligesom der etableres en forbindelse til dig via telefon.

BESKYTTELSESFUNKTIONER
REMOTE ESSENTIALS
Med Remote Essentials kan du interagere med din Jaguar, uanset hvor du opholder dig i verden. Du kan eksempelvis tjekke døre eller brændstofniveau, ligesom du kan opvarme eller afkøle bilen på forhånd
LÆS MERE
OPTIMERET JAGUAR-ASSISTANCE
Hvis bilen udsættes for et havari, kan du ringe direkte til Jaguar Assistance-teamet ved at trykke på knappen i venstre side af loftskonsollen eller kontakte dem via Assistance-skærmen i Jaguars InControl Remote smartphone-app.
SOS-NØDOPKALD
Du forbindes telefonisk til alarmcentralen, hvis du impliceres i en ulykke, og airbaggene udløses. SOS-nødopkald kan også sende vital information, herunder hvor du er.
SECURE TRACKER

Secure Tracker anvender sporingsteknologi til at advare dig om forsøg på tyveri og informerer de relevante myndigheder om dit køretøjs position, så det hurtigt er tilbage i de rette hænder.

LÆS MERE
TJEK TILGÆNGELIGHED
Se om Jaguar InControl er tilgængelig i dit land.
KONTAKT OS
Kontakt os for Jaguar kundesupport eller forespørgsel.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar forhandler.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Jaguar.

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængige. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt.


*4G fås aktuelt kun til F-TYPE. Wi-fi-hotspot leverer et 3G wi-fi-hotspot til alle andre køretøjer.