JAGUAR EXPERIENCE DRIVES

Din mulighed for at sætte dig bag rattet af en Jaguar og opleve de fremragende køreegenskaber.

Der findes ikke en bedre måde at forstå Jaguar-ånden end ved at komme helt tæt på selve bilerne. Derfor tilbyder vi en lang række spændende Jaguar Experiences, som giver dig adgang til bilerne og varemærket på en måde, som du aldrig havde troet mulig.

EXPERIENCE DRIVES

THE ART OF PERFORMANCE TOUR

THE ART OF PERFORMANCE TOUR

Oplev den rendyrkede spænding ved at køre i Jaguars aktuelle udvalg af højtydende biler ved at deltage i Art of Performance Tour - herunder den prisvindende F‑PACE og den lynhurtige F‑TYPE.
JAGUAR EXPERIENCE DRIVES

JAGUAR EXPERIENCE DRIVES

Forestil dig selv bag rattet af en højtydende Jaguar, kørende gennem højhastighedssving på en racerbane med en Jaguar Experience-instruktør ved din side. Så har du lige forestillet dig Jaguar Experience Drive.

TURE TIL PRODUKTIONSFACILITETER

SOLIHULL

SOLIHULL

Få et eksklusivt kig ind bag kulisserne i vores topmoderne anlæg i Solihull, og se vores cybernetiske produktionsrobotter arbejde sammen med hundredevis af dygtige håndværkere om at skabe den prisvindende F-PACE - den første SUV-model, der nogensinde har båret det legendariske Jaguar-emblem.
CASTLE BROMWICH

CASTLE BROMWICH

Se præcis, hvad der kræves for at producere nogle af de mest højteknologiske biler i verden i Castle Bromwich. Fra metalplader til sportsvogne kan du opleve selve essensen af britisk design og ingeniørkunst.

REJSER

JAGUAR RACING-REJSER

JAGUAR RACING-REJSER

Dyk ned i en verden af hårrejsende spænding, og få adgang til indercirklen, når du ledsager Panasonic Jaguar Racing rundt til deres kommende destinationer.