ELEKTRIFICERING MED JAGUAR

Spændende at køre, nem at leve med Jaguar gør ejerskabet af elbiler mere spændende, mere tilgængeligt og mere praktisk end nogensinde før.

HVORFOR ELEKTRISK?

LAVE EJEROMKOSTNINGER

LAVE EJEROMKOSTNINGER

Elbiler drager fordel af markant lavere driftsudgifter end benzin- og dieselbiler. De pålægges heller ikke trængselsafgifter, parkeringsrestriktioner og lav-emissions-zoner i nogle byer, ligesom de nyder godt af mange forskellige generøse statslige tilskud.
NEM OG BEKVEMMELIG

NEM OG BEKVEMMELIG

Takket være det faktum, at hovedparten af opladningerne udføres bekvemt ved din bopæl, kan du planlægge din tid mere effektivt, så du får mere tid til det, du gerne vil. Du skal blot tilslutte bilen om aftenen, hvorefter du er klar til at køre næste morgen.
INGEN UDLEDNING AF SKADELIGE STOFFER FRA UDSTØDNINGEN

INGEN UDLEDNING AF SKADELIGE STOFFER FRA UDSTØDNINGEN

Biler, som kun drives af et batteri, er i stand til at opnå maksimal ydelse uden nogen form for CO2 -udledning fra udstødningen. Desuden tilføjes flere genanvendelige ressourcer til det nationale elnet hele tiden, hvorved den energi, der er forbundet med elbiler, forventes at blive renere hvert eneste år.
EN UNIK KØRSELSOPLEVELSE

EN UNIK KØRSELSOPLEVELSE

Elbiler er både utroligt lydsvage og i stand til at levere øjeblikkelig acceleration uden nogen forsinkelse eller afbrydelse i forbindelse med gearskift. Dette hjælper med til at sikre en virkelig smidig og responsiv kørselsoplevelse ved alle hastigheder.

HVORFOR JAGUAR?

TEKNOLOGI FRA RACERBANE TIL LANDEVEJ

TEKNOLOGI FRA RACERBANE TIL LANDEVEJ

Ved at udveksle erfaringer og viden opnået gennem deltagelse i vores racerløb for elbiler gør vi meget store fremskridt inden for vores biler til landevejen. Eksempelvis blev de to ekstremt lette og effektive elmotorer i Jaguar I-PACE udviklet ved at trække på alle de erfaringer, som vi har høstet fra vores I-TYPE Formel E-racerbil.
UDFORMNING AF EN MERE INTELLIGENT FREMTID

UDFORMNING AF EN MERE INTELLIGENT FREMTID

Siden produktionen af den første Jaguar i 1935 har vi hele tiden flyttet grænserne for det mulige. Et skift til eldrift ændrer intet ved dette. Faktisk giver elektricitet flere muligheder for at skabe vores vision om en mere intelligent køreoplevelse, som indbefatter den dynamiske performance og det dramatiske design, som vi er så kendt for.

TRE TYPER EL-ENERGI

BATTERIDREVEN ELBIL (BEV)

BATTERIDREVEN ELBIL (BEV)

En BEV drives kun af en elmotor med et batteri, da den ikke er udstyret med en benzin- eller dieselmotor. En BEV har ingen udledning fra udstødningen og oplades via en ekstern strømkilde samt ved hjælp af regenerativ opbremsning.
ELEKTRISK PLUG-IN HYBRIDBIL (PHEV)

ELEKTRISK PLUG-IN HYBRIDBIL (PHEV)

En PHEV kombinerer en benzin- eller dieselmotor med en elmotor og et batteri. Denne type oplades via en ekstern strømkilde og regenerativ opbremsning og kombinerer bilens motor og elmotoren for optimal performance og effektivitet.
MILD HYBRID-ELBIL (MHEV)

MILD HYBRID-ELBIL (MHEV)

En MHEV lagrer energi, som normalt mistes under opbremsning, og genanvender denne energi for at hjælpe motoren. Den er også udstyret med et stop-start-system, som sætter motoren i stand til at slukke, når bilen kommer til standsning.

JAGUAR I-PACE

Udforsk Jaguars første fuldt elektriske performance-SUV.
JAGUAR I-PACE

FORTSÆT MED AT UDFORSKE ELBILEN

RÆKKEVIDDE FOR ELBILEN

RÆKKEVIDDE FOR ELBILEN

Udforsk alt det, du har brug for at vide om at optimere din bils rækkevidde og få mest muligt ud af hver eneste opladning.
LAVE EJEROMKOSTNINGER

LAVE EJEROMKOSTNINGER

Ejerskab af en elbil kan hjælpe dig med at spare penge hver eneste dag lige fra lavere driftsomkostninger til reducerede omkostninger til serviceeftersyn.
OPLADNING HJEMME

OPLADNING HJEMME

Opladning af din elbil på bopælen er den mest bekvemme måde at påbegynde dagen med en fuld opladning.
OFFENTLIG OPLADNING

OFFENTLIG OPLADNING

Takket være en voksende infrastruktur med offentlige ladepunkter er opladning af en elbil væk fra hjemmet mere tilgængeligt end nogensinde før.