FULDT ELEKTRISK JAGUAR I-PACE

FULDT ELEKTRISK JAGUAR I-PACE

Den prisvindende, fuldt elektriske performance-SUV. Rummelig, smukt designet og med ubesværet integreret teknologi.
Byg din egen VIS GALLERI BOOK EN PRØVETUR FÅ ET TILBUD

DEN PRISBELØNNEDE, FULDT ELEKTRISKE PERFORMANCE-SUV

Vinder af priserne World Car of the Year, World Car Design of the Year og World Green Car i 2019*. Jaguar I-PACE er designet som en elbil og trodser konventionerne om elbiler. Den er én af de mest eftertragtede modeller på vejene i dag.

UDFORSK ELEKTRICITET

EKSTERIØRDESIGN

Elegant og aerodynamisk. Det markante resultat af Jaguar DNA, FIA Formel E Racing-teknologi og moderne britisk design.

INTERIØRDESIGN

I-PACE genskaber den klassiske Jaguar-balance, hvor der både fokuseres på sportsvognen og det luksusprægede håndværk, hvilket skaber en rummelig kabine med smukt integreret teknologi.

Klik her for at interagere

LUKSUSOPLEVELSE

I hele kabinen bekræfter smukt håndværk kabinens luksuriøse atmosfære. Du er omgivet af mange massive overflader, og fine twin-needle kontrastsyninger tilføjer skræddersyet finesse. Om natten fremhæver en sart hvid belysning de udsøgte detaljer.

LYDSVAGT RAFFINEMENT

Kabinen er et tilflugtssted fra verden udenfor. Den avancerede motorindkapsling er en garanti for uovertruffent raffinement, idet den reducerer støj samtidig med, at det skarpe karrosseridesign minimerer vindstøj.

RUMMELIGT INTERIØR

I-PACEs fuldt elektriske arkitektur har gjort det muligt for Jaguars designteam at kombinere luksushåndværk med generøse pladsforhold og opbevaringsmuligheder i kabinen.

INDTRÆKSMULIGHEDER

Komfort og ergonomi er lige så vigtige faktorer som plads. Din I-PACE fås med enten Sports- eller Performance-sæder, der begge fås i et udvalg af materialer og farver.

SPÆNDENDE AT KØRE, NEM AT LEVE MED

Oplev Jaguars elektrificerende ydelse med de fordele og den ro i sindet, som nul udledning fra udstødningen giver.

PRAKTISK OG OMKOSTNINGSEFFEKTIV

Designet med fokus på dig, ikke teknologien. Glæden ved at køre en Jaguar smelter perfekt sammen med bekvemmeligheden og fordelene ved at oplade derhjemme.
OP TIL 407 KM<sup>††</sup> FULDT ELEKTRISK RÆKKEVIDDE

OP TIL 407 KM†† FULDT ELEKTRISK RÆKKEVIDDE

Jaguar I-PACE har en certificeret WLTP-rækkevidde på 407 km††. Brug vores afstandsberegner til at beregne rækkevidden i den virkelige verden, og få mere at vide om, hvordan du maksimerer din elbils rækkevidde.
OP TIL 127 KM RÆKKEVIDDE PÅ 15 MINUTTER**

OP TIL 127 KM RÆKKEVIDDE PÅ 15 MINUTTER**

En fuld opladning hjemme er bedst om natten. Mens du sover, genoplades din I-PACE også, så den er klar til næste morgen. Og når der er behov for det, kan hurtigopladning bruges, når du ikke er hjemme.
LAVE EJEROMKOSTNINGER OG STØTTEORDNINGER

LAVE EJEROMKOSTNINGER OG STØTTEORDNINGER

Afgiftslettelser, tilskud, lave brændstof- og serviceomkostninger samt andre støtteordninger kan være tilgængelige. Se de lokale og nationale myndigheders websteder for at få de oplysninger, der er mest relevante for dig.
GARANTI: 8 ÅR ELLER 160.000 KM

GARANTI: 8 ÅR ELLER 160.000 KM

I-PACEs batteri er designet med henblik på en lang levetid og støtteperioder med vedvarende maksimal kraft. Det leveres med en garanti på 8 år og er designet til at overstige bilens levetid.

HØJDEPUNKTER

ELEKTRISK YDELSE

ELEKTRISK YDELSE

I-PACE er virkelig en velkørende bil. Dens elmotorer og næsten perfekte vægtfordeling garanterer et moment på 696 Nm, hvilket sikrer smidighed som en sportsvogn.
TEKNOLOGI

TEKNOLOGI

Vores infotainmentsystem, Pivi Pro1, giver et hurtigt overblik over alle vigtige infotainment-informationer. Det er inspireret af og lige så intuitivt som din smartphone.
PRAKTISK ANVENDELIGHED OG SIKKERHED

PRAKTISK ANVENDELIGHED OG SIKKERHED

Designet med henblik på optimal sikkerhed. I-PACE er udstyret med en lang række kørselsassistenter, der hjælper med at beskytte dig og dine passagerer.
UDFORSK KØRSELSASSISTENTER

VÆLG DIN MODEL

Et udvalg af modeller, der passer til dine behov, inklusive I-PACE Black.

I-PACE S

I-PACE S

 • LED-forlygter
 • 18" Style 1022-fælge
 • Luxtec-sportssæder
 • Læderrat
 • Online-pakke med dataabonnement2
I-PACE SE

I-PACE SE

 • Premium LED-forlygter med signaturkørelys
 • 20" Style 6007-fælge
 • Sportssæder i DuoLeather
 • Eldrevet bagklap
 • Elsidespejle med elektrisk ind-/udklapning, hukommelse og varme samt velkomstlys og automatisk nedblænding i førersiden
I-PACE HSE

I-PACE HSE

 • Matrix LED-forlygter med signaturkørelys
 • 20" Style 5068 Diamond Turned fælge med Gloss Dark Grey kontrast
 • Sportssæder i Windsor-læder
 • 16-vejs eldrevne forsæder med varme, køling og hukommelse i førersædet
 • MeridianTM 3D surround sound-system
I-PACE BLACK

I-PACE BLACK

 • Fast panoramatag
 • Mørktonede "Privacy"-ruder
 • Sort eksteriørpakke
 • 20" Style 5068, Gloss Black fælge
 • Ebony-interiør, -sæder og -taghimmel

JAGUAR I-PACE FINANSERING

HOLD DIG INFORMERET

HOLD DIG INFORMERET

Ønsker du at modtage seneste nyt omkring I-PACE direkte i din mailboks, kan du tilmelde dig vores I-PACE nyhedsbrev her.
TILMELD DIG NYHEDSBREV
FÅ ET TILBUD

FÅ ET TILBUD

Er du usikker på hvilken I-PACE version der passer til dine behov? Få hjælp fra vores kompetente forhandler.
FÅ ET TILBUD
KONTAKT FORHANDLER

KONTAKT FORHANDLER

Har du spørgsmål eller behov for råd og vejledning? Så skriv dig op her og vi sørger for at kontakte dig.
KONTAKT FORHANDLER

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

HØJDEPUNKTER

HØJDEPUNKTER

Den fuldt elektriske Performance-SUV.
UDFORSK HØJDEPUNKTER
JAGUAR I-PACE MODELLER

JAGUAR I-PACE MODELLER

Se hele modeludvalget.
UDFORSK MODELLER
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Se fakta og tal.
SE SPECIFIKATIONER
UDSTYR OG TILBEHØR

UDSTYR OG TILBEHØR

Gør din Jaguar I-PACE personlig.
SE UDSTYR OG TILBEHØR

††Se WLTP-tal.
De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. Energiforbrug og tal for rækkevidde kan variere afhængigt af faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, hjulmontering, monteret tilbehør og batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

Vinder af priserne World Car of the Year, World Car Design of the Year og World Green Car i 2019.
*Brug af en hurtig jævnstrømsoplader på 100 kW. Opladningstiderne varierer afhængigt af mange faktorer, herunder, men ikke begrænset til, batteriets alder, tilstand, temperatur og aktuelle opladning, det anvendte anlæg og opladningens varighed.

1Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Jaguar-forhandler.
2Regler om fair brug kan være gældende. Indeholder 1 års abonnement, som kan forlænges efter første periode som oplyst af din Jaguar-forhandler.

I-PACEs 90 kWh batterigaranti er begrænset til 8 år eller 160.000 km (hvad der måtte indtræffe først). Den kan gøres gældende i tilfælde af enhver form for produktionsfejl, eller hvis en autoriseret Jaguar-forhandler måler, at batterikraften er faldet til under 70 procent.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.

Bemærk, at standardudstyr kan blive udskiftet ved valg af alternative udstyrsniveauer. Standardudstyr kan også variere afhængigt af købsland, motorvariant og gearkasse.

Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.

Pivi-og InControl-funktioner, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det enkelte land - spørg din Jaguar forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.

Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og “three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.