20,8 - 11 km/l. CO2-udslip 127 - 206 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr.

EKSTERIØRDESIGN

Side view of XE model
Alt fra den muskuløse og velformede kølerhjelm til kofangerne, kølergrillen og alufælgene understreger, at Jaguar XE er selvsikker.
Slanke og elegante LED-forlygter med signaturkørelys og dynamiske blinklys er standard på Jaguar XE. Tynde LED-baglygter fremhæver køretøjets sportslige egenskaber.
Jaguar XE er indbegrebet af alt, hvad vi tror på: stilfuldt, flot design, præcision og følelsen af spænding.
XE 24MY
KLIK HER FOR AT INTERAGERE

INTERIØRDESIGN

Overall Interior of the car

 

Et cockpit-lignende interiør tilbyder et fremragende komfortniveau. Nyd de tætsiddende sæder i DuoLeather, eller vælg det luksuriøse Windsor-læder.

Konfigurérbar kabinebelysning giver dig fuld kontrol over stemningen i din Jaguar XE med et udvalg af farver, så du kan skabe den perfekte stemning.

Jaguar SportShift Selector, JaguarDrive Control og den hævede midterkonsol er indbegrebet af Jaguar XEs sportslige udtryk.

UDSTYR

Car driven on lighten round road track

Jaguar XE kombinerer dynamiske køreegenskaber med avancerede kørselsteknologier for at øge ydelsen.

Pakket med intuitive teknologier, herunder Pivi Pro1 infotainmentsystem.

 

Førerassistancefunktioner gør køreturen nemmere og mere sikker. Læg dertil et 394 liter fleksibelt bagagerum. Hold styr på dine håndholdte enheder med små rum og opbevaringsplads i siderne.

VÆLG DIN MODEL

JAGUAR XE R-DYNAMIC HSE

JAGUAR XE R-DYNAMIC HSE

 • 19" aluminiumsfælge
 • Sort eksteriørpakke
 • Interiørlister i Gloss Grey Figured Ebony
 • 16-vejs elektriske sportssæder for i perforeret Windsor-læder med hukommelse i førersiden
 • MeridianTM Lydsystem
JAGUAR XE R-DYNAMIC SE

JAGUAR XE R-DYNAMIC SE

 • 19" aluminiumsfælge
 • 12-vejs elektriske sportssæder i perforeret DuoLeather med varme og hukommelse i førersiden
 • Sort eksteriørpakke
 • 10" touchskærm med Pivi Pro1
 • MeridianTM Lydsystem
JAGUAR XE R-DYNAMIC S

JAGUAR XE R-DYNAMIC S

 • 18" aluminiumsfælge
 • Elsidespejle med elektrisk ind-/udklapning, hukommelse og varme samt velkomstlys og automatisk nedblænding i førersiden
 • LED-forlygter med signaturkørelys og automatisk fjern- og nærlyskontrol
 • 12-vejs elektriske sportssæder for i perforeret DuoLeather med hukommelse i førersiden
 • Trådløs Apple CarPlay®2 og Android AutoTM3
JAGUAR XE 300 SPORT

JAGUAR XE 300 SPORT

 • 20" alufælge
 • Eldrevet bagklap
 • 12-vejs elektriske sportssæder i perforeret DuoLeather med varme og hukommelse i førersiden
 • Extended Black Exterior Pack med sorte sidelister og sidespejlskapper
 • Blanke metalpedaler

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

JAGUAR XE-MODELLER

JAGUAR XE-MODELLER

Se hele modeludvalget.
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Se fakta og tal.
GALLERI

GALLERI

Se Jaguar XE-billeder.

**Se WLTP-tal.
De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO22 -værdier og tal for brændstoføkonomi kan variere afhængigt af faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, hjulmontering og monteret tilbehør.

1Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Jaguar forhandler.
2Din bil er forberedt til Apple CarPlay. De tjenester, der tilbydes af Apple CarPlay, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
3Din bil er forberedt til Android Auto. De tjenester, der tilbydes af Android Auto, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.android.com/auto/.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af køretøjets specifikation (model og drivlinje) og land eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér dit køretøj online.

Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.

Pivi-og InControl-funktioner, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det enkelte land - spørg din Jaguar forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusiv skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr. Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker, der tilhører Amazon.com, Inc. eller dets datterselskaber. Visse Alexa-funktioner afhænger af smart home-teknologi. Brug af Amazon Alexa kræver en Amazon-konto.

MeridianTM er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og “three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.
Apple CarPlay er et varemærke, der tilhører Apple Inc. Der kan gælde betingelser for slutbrugeren.
Android Auto er et varemærke, der tilhører Google LLC.