FORKLARING AF MILDE HYBRIDBILER (MHEV)

Jaguar-performance med forbedret brændstoføkonomi.

Jaguar mild hybridteknologi (MHEV) genindvinder på intelligent vis energi, som normalt ville gå tabt, når du sænker farten, og omfordeler den for at booste kraften og øge effektiviteten i din motor.

HVORDAN FUNGERER MILDE HYBRIDBILER?

HVORDAN FUNGERER MILDE HYBRIDBILER?

Vores milde hybridbiler kombinerer på intelligent vis Jaguars effektive Ingenium-benzin- eller -dieselmotor med et kraftigt batteri under gulvet, så motoren kan slukkes ved friløb, opbremsning eller standsning. Energi, der normalt går tabt, når der bremses op, indsamles og lagres, så den kan genbruges af bilen som strøm.
HVAD ER FORDELENE VED EN MILD HYBRIDBIL?

HVAD ER FORDELENE VED EN MILD HYBRIDBIL?

MHEV-bilers elektrificerede drivlinje leverer lavere CO2-udledning og forbedret brændstoføkonomi, hvilket gør den ideel til kørsel i tæt bytrafik med hyppig standsning og start. Hvad angår performance, genererer den øgede kraft til motoren en hurtig og dynamisk acceleration fra 0-100.

JAGUAR MILD HYBRID-BILER

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Mild hybridteknologi møder luksuriøs performance. Jaguar F-PACE er en spændende kombination af praktisk anvendelighed i hverdagen, dynamiske køreegenskaber og dramatisk design.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Med dristige designdetaljer hele vejen igennem og effektiv mild hybridteknologi under overfladen er vores første kompakte SUV den perfekte blanding af sportsvognens smidighed og hverdagslig effektivitet.
JAGUAR XE

JAGUAR XE

Mild hybridteknologi løfter vores mest avancerede og effektive sportssedan til et helt nyt niveau af raffinement og performance.
JAGUAR XF

JAGUAR XF

Luksussedan med markant design og et dynamisk drive. Nu med mild hybridteknologi for endnu større effektivitet på alle køreture.

FORTSÆT MED AT UDFORSKE ELBILEN

ELEKTRIFICERING MED JAGUAR

ELEKTRIFICERING MED JAGUAR

Spændende at køre, nem at leve med Jaguar gør ejerskabet af elbiler mere spændende, mere tilgængeligt og mere praktisk end nogensinde før.
FORKLARING AF PLUG-IN HYBRIDBILER

FORKLARING AF PLUG-IN HYBRIDBILER

Nyd fleksibiliteten ved elektrisk energi til daglige pendlerture med en benzinmotor til længere ture.

Jaguar Land Rover Limited arbejder løbende på at forbedre specifikationer, design og produktion af køretøjer, dele og tilbehør, og vi forbeholder os ret til at foretage ændringer uden varsel.


*Officielle brændstofforbrugsværdier: N/A (ikke relevant); tal for I-PACE i kWh/100 km: Kombineret 22,0- 25,2. CO2-udledning 0 g/km. Rækkevidde for elbil: Op til 470 km. De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. Energiforbrug og tal for rækkevidde kan variere afhængigt af faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, hjulmontering, monteret tilbehør og batteriets tilstand. Tal for rækkevidde er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.


Se I-PACE WLTP tal


CO2-værdier, brændstoføkonomi, energiforbrug og tal for rækkevidde kan variere afhængigt af faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, hjulmontering og tilbehør.