SÅDAN OPLADER DU DIN ELBIL

SÅDAN OPLADER DU DIN ELBIL

Det er nemt at oplade din Jaguar. Her er alt, hvad du har brug for at vide om muligheden for at køre elektrisk hver dag.

VIDEOVEJLEDNING TIL DIN OPLADNING

Find ud af, hvordan du oplader din elektriske Jaguar eller plug-in-hybrid (PHEV).
VIDEOVEJLEDNING TIL DIN OPLADNING

OPLADNINGSSTIK

Din Jaguar anvender et Combined Charging System (CCS) til at oprette forbindelse til en ladestation. Dette er kompatibelt med langsommere AC-opladningshastigheder samt på udvalgte modeller med hurtige opladningshastigheder med jævnstrøm. Andre bilproducenter bruger forskellige systemer til opladning, f.eks. chademo. Disse anvendes i mindre omfang i hele opladningsnetværket og er inkompatible med Jaguar.

OPLADNING MED VEKSELSTRØM

OPLADNING MED VEKSELSTRØM

Den øverste del af bilens CCS-indgang anvendes til opladning med vekselstrøm (op til 7 kw). De stik, der passer til denne indgang, er kendt som et type-2-stik, og det er kompatibelt med din hjemmelader, offentlige ladepunkter med vekselstrøm og indendørs stikkontakter. Vi anbefaler dog ikke at anvende traditionelle stikkontakter til opladning af din elbil, med mindre det er en nødsituation pga. fare for overophedning af husets elinstallation.
LYNOPLADNING MED JÆVNSTRØM

LYNOPLADNING MED JÆVNSTRØM

På udvalgte modeller er den nederste halvdel af din bils CCS-indgang udstyret med to stifter, der i kombination med tre af ovenstående stifter giver mulighed for hurtig opladning (op til 50 kW) på ladestationer med hurtigladere. Disse ladestationer findes typisk langs motorvejsnettet. Der er adgang til de to nederste stifter ved at fjerne indgangens nederste stikdæksel.

LADEKABLER

OPLADNINGSKABEL TIL OFFENTLIG OPLADNING OG HJEMMEOPLADER (Wall Box) (MODE 3)

OPLADNINGSKABEL TIL OFFENTLIG OPLADNING OG HJEMMEOPLADER (Wall Box) (MODE 3)

Et Mode 3-opladningskabel gør det muligt at oplade din bil via din ladeboks derhjemme hjemme og på offentlige ladestationer med vekselstrøm. Den har et type 2-stik i begge ender og måler fem meter i længden.

Mode 3-ladekabler følger med din Jaguar.
LADEKABEL MED STIK TIL HJEMMEBRUG (MODE 2)

LADEKABEL MED STIK TIL HJEMMEBRUG (MODE 2)

Mode 2-kablet forbinder din bil til stikdåser i hjemmet ved hjælp af et type 2-stik i den ene ende og en stikkontakt i hjemmet i den anden ende. Vi anbefaler dog ikke at anvende traditionelle stikkontakter til opladning af din elbil, med mindre det er en nødsituation pga. fare for overophedning af husets elinstallation. Mode 2-kabler måler fem meter i længden.

Mode 2-ladekabler følger ikke med din Jaguar men kan købes separat.
FAST LADEKABEL TIL LYNLADNING MED JÆVNSTRØM

FAST LADEKABEL TIL LYNLADNING MED JÆVNSTRØM

Du skal ikke bruge dit eget kabel, når du lader via en offentlig lynlader. Kablet er nemlig fastmonteret på den type ladestandere.

ANBEFALEDE APPS TIL DIN SMARTPHONE

Med Jaguar iGuide og Jaguar Remote-apps får du adgang til de vigtigste funktioner og tjenester i din bil. 1.

JAGUAR IGUIDE APP: VEJLEDNING NÅR DU ER PÅ FARTEN

JAGUAR IGUIDE APP: VEJLEDNING NÅR DU ER PÅ FARTEN

Med appen Jaguar iGuide1 får du adgang til de vigtigste funktioner i din Jaguar. Den fungerer også som din mobile instruktionsbog, som sikrer, at du altid kan holde styr på din bils status.
JAGUAR REMOTE-APP KONTROLLÉR DIN BIL OVERALT

JAGUAR REMOTE-APP KONTROLLÉR DIN BIL OVERALT

Jaguar Remote-appen1 giver dig fuld kontrol over bilens funktioner direkte fra din telefon. Fjernbetjent låsning, brændstofstatus, opladningstider og klima kan alt sammen indstilles med et tryk på en knap.

GØR HJEMMEOPLADNING SMART

Ud over bekvemmeligheden og besparelserne ved at kunne oplade derhjemme via en ladeboks, kan du desuden optimere din opladning og tipasse den til din hverdag.

OPLAD NÅR ELNETTET ER MINDST BELASTET OG STRØMMEN KOMMER FRA VEDVARENDE ENERGI

OPLAD NÅR ELNETTET ER MINDST BELASTET OG STRØMMEN KOMMER FRA VEDVARENDE ENERGI

Der er typisk penge at spare, hvis du oplader din elbil om natten. Ganske enkelt fordi prisen på strøm om natten er lavere end på spidsbelastningstidspunkter. Det betyder altså, at du kan oplade din elbil derhjemme til den billigste pris.

Og med vedvarende elektricitet, der nu tilbydes af mange leverandører, er den også mere bæredygtig end nogensinde før.
PLANLÆG DIN OPLADNING

PLANLÆG DIN OPLADNING

Når du oplader om natten, er det ofte til en lavere pris, end hvis du gør det, når elnettet er mest belastet. Anvend funktionen "foretrukken opladningstid". Så oplader bilen automatisk, når elnettet er mindst muligt belastet.

For at indstille din foretrukne opladningstid skal du hente iGuide app1 nedenfor og søge efter "opladning af bil".
MAKSIMÉR RÆKKEVIDDEN MED "PLANLAGT KLIMATISERING"

MAKSIMÉR RÆKKEVIDDEN MED "PLANLAGT KLIMATISERING"

Når du planlægger klimatiseringen af din bil, opvarmer eller afkøler kabinen og batteriet mens, din Jaguar oplades. På den måde imødekommer du batteriets effekttab. Dette bruger energi fra elnettet og bevarer batteriets energi for at maksimere rækkevidden.

For at opsætte "planlagt klimatisering" skal du downloade iGuide app1 nedenfor og søge efter "Planlagt klimatisering".

YDERLIGERE SUPPORT

OPLADNING HJEMME

OPLADNING HJEMME

En professionelt installeret hjemmelader er den nemmeste, mest bekvemme og mest lønsomme måde at starte hver dag på med en fuld opladning.
OFFENTLIG OPLADNING

OFFENTLIG OPLADNING

Vi har samlet det, du skal vide om alt fra opladningstider til betalingsmetoder, når du oplader på farten. Bliv klogere her.
OPSÆTNING

OPSÆTNING

For at få mest muligt ud af bilens funktioner er det første skridt at oprette forbindelse til infotainmentsystemet og konfigurere betjeningselementerne til din smartphone.
PLUG-IN HYBRID - KØREINDSTILLINGER

PLUG-IN HYBRID - KØREINDSTILLINGER

Når du kører i en plug-in hybrid, kan du både køre på el og på benzin. Lær de forskellinger instillinger at kende her.

1Kun kompatible smartphones. Afhængigt af markedets mobilnetværk, signal og kundekonto. Kræver mobildata eller wi-fi-forbindelse.