OM JAGUAR

OM JAGUAR

VIRKSOMHEDEN JAGUAR


I mere end 90 år har vi flyttet grænserne for det mulige med inspiration fra vores grundlægger Sir William Lyons. Han insisterede på, at at hver eneste af virksomhedens biler skulle kombinere ydelse og skønhed som ingen andre. Hans kompromisløse vision satte nye standarder, som vi lever efter den dag i dag.


Vi fortsætter denne tradition med lanceringen af den nye F-TYPE. Den er indbegrebet af en tosæders sportsvogn, og den bygger videre på den glorværdige tradition, der begyndte med C-, D- og E-type. Sidstnævnte er udødeligt ikon, der stadig anses for verdens smukkeste bil. Den definerede det marked, som F-TYPE i dag er med til at redefinere på ny.


Jaguars DNA genkendes straks i hele vores modelrække – alle vores modeller har umiskendeligt rene linjer. Smidighed og styrke, elegance og skønhed, selvsikkerhed og instinkt: Vores biler rummer alle disse kvaliteter.


Som virksomhed er Jaguar i høj grad stolte af vores rolle i den globale og britiske økonomi – vi skaber tusindvis af arbejdspladser, samtidig med at vi stræber efter at skabe de bedste biler i Storbritannien og resten af verden. Vi lever stadig op til vores grundlæggende principper, og Jaguar vil fortsat være førende inden for luksusbiler i de kommende år.