EJERSKAB

EJERSKAB

EJERSKAB

Jaguar er lige så dynamisk, som vores navn og logo antyder. Vi har altid ment, at bilen er det tætteste, vi nogen sinde kommer på at skabe noget levende. Find ud af mere om vores prisvindende tilgang til design og fremstilling af biler, der gør dem lige så levende, som du er.

BOOK TID TIL ET SERVICEEFTERSYN

Du kan nu bestille en service til din Jaguar online. Med en række servicemuligheder, priser og placeringsmuligheder til rådighed er det hurtigt og nemt at bestille vores service.
BOOK TID TIL ET SERVICEEFTERSYN
VINTERHJUL OG DÆK

VINTERHJUL OG DÆK

Særligt godkendt efter at være testet under ekstreme forhold i nogle af verdens mest barske, kolde og våde miljøer. Selv i disse områder lever de op til vores strenge kvalitetskrav, og derfor kan de med sikkerhed også klare dine vinterudfordringer.
SERVICE, VEDLIGEHOLDELSE og REPARATIONER

SERVICE, VEDLIGEHOLDELSE og REPARATIONER

Pas på din bil med service designet specielt til Jaguarer. Du er nu i stand til at arrangere din næste service via vores online bookingværktøj.
GARANTIER

GARANTIER

Din nye Jaguar har fem års garanti (eller op til 150.000 km). Du kan nyde fortsat ro i sindet med udvidede og specialiserede garantier.
TILBEHØR

TILBEHØR

Tilpas din Land Rover med et bredt udvalg af tilbehør, der er specielt designet til dit køretøj.
INCONTROL

INCONTROL

InControl er en lang række serviceydelser og applikationer, som forbinder dig med dit køretøj og linker dig ubesværet og sikkert med omverdenen.
VEJLEDNINGER OG MANUALER

VEJLEDNINGER OG MANUALER

Vidste du, at du kan downloade manualer og teknisk information til tidligere og nuværende Jaguare? Der findes også et stort udvalg af instruktionsvideoer, der hjælper dig med at få mest muligt ud af bilens funktioner.
ELECTRONIC VEHICLE HEALTH CHECK

ELECTRONIC VEHICLE HEALTH CHECK

Før vi servicerer eller reparerer din Jaguar, udfører vi en gratis Elektronisk Køretøjssundhedskontrol (eVHC).