JAGUAR CLASSIC

Hos Jaguar Classic skaber vi en direkte forbindelse mellem dig og vores legendariske biler. Det gælder alt fra autentiske restaureringer, reservedele og serviceydelser – alt sammen så du kan få de rette Jaguar-oplevelser. Der ligger en unik historie bag hver eneste Jaguar. Lad os skrive det næste kapitel sammen.

E-TYPE 60-KOLLEKTIONEN

Du har nu en unik mulighed for at købe et matchende par E-Type Jaguarer i Limited Edition. I anledning af modellens 60 års jubilæum i marts 2021 er denne kollektion kun tilgængelig.
SE MERE

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS

Vi er stolte over at kunne præsentere det nye Classic Works anlæg. Alle ansatte er erfarne teknikere og specialister i historiske biler. Vi sigter mod at tilbyde det allerbedste inden for montering, restaurering, service og vedligeholdelse.
SE MERE
AUTENTISKE BILER

AUTENTISKE BILER

Vi vækker vores rige historie til live ved omhyggeligt at genopbygge klassiske Jaguar-modeller i limited editions, inklusive den ikoniske letvægts-E-type, den legendariske XKSS, og introducere den revolutionerende elektriske E-type Concept Zero.
SERVICEYDELSER TIL EJERE

SERVICEYDELSER TIL EJERE

Denne afdeling huser erfarne teknikere og personale med speciale i historiske biler og sigter mod at tilbyde ægte serviceeftersyn med garanti, genopbygning og salgsassistance for alle klassiske Jaguar-modeller, uanset hvor gamle de måtte være.
ORIGINALE DELE

ORIGINALE DELE

Det vigtigste formål for Jaguar Genuine Parts, som tilbyder ægte, klassiske Jaguar-dele til tusindvis af kunder på verdensplan, er at tilbyde det bedste serviceniveau og ægte kvalitetsprodukter til kunder med forkærlighed for gamle biler.