Special Vehicle Operations

Special Vehicle Operations udvikler unikke Jaguar-biler i begrænset antal, hvor luksus, performance og teknologi når nye højder.

​Fantastisk ydelse, uovertruffen luksus og banebrydende teknologi. Special Vehicle Operations viser det allerbedste, som Jaguar kan byde på med et udvalg af eksklusive halo-modeller med SV-emblem, kollektionsudgaver i begrænset antal og unikt udviklede projekter.

VORES FACILITETER

SVO er placeret i vores helt nye Technical Centre til 20 mio. pund i Warwickshire i England. Dette produktionsanlæg er Jaguar Land Rovers Centre of Excellence, og hjemsted for et team bestående af 200 bilspecialister. SVO-afdelingens hovedkvarter på 20.000 m2 har mere end 40 inspektionsbåse og et lakeringsværksted i verdensklasse.

JAGUAR VISION GRAN TURISMO SV

Den ultimative fuldt elektriske langdistanceracer til gamere.

DEN ULTIMATIVE PERFORMANCE-SUV

Vores spændende nye SVR-videreudvikling frigør F-PACEs sande potentiale, inklusive al den luksus og praktiske egenskaber som standardudgaven af F-PACE besidder. En 5.0-liters V8-kompressormotor, avanceret aerodynamisk arkitektur og performance-fokuserede komponenter gør dette til den hurtigste F-PACE nogensinde.
UDFORSK BILEN

SV-SERVICES

SV PREMIUM-LAKPALETTE

SV PREMIUM-LAKPALETTE

De nyeste lak-teknologier, førsteklasses finish og det fineste håndværk resulterer i nogle af verdens mest udtryksfulde biler.
SV SKRÆDDERSYET SERVICE

SV SKRÆDDERSYET SERVICE

Vores SV Bespoke-team tilbyder utroligt mange muligheder for at tilpasse lakken på dit køretøj, herunder en komplet 'match-to-sample'-service.
FÅ MERE AT VIDE HOS DIN LOKALE FORHANDLER

VORES SPECIALISTCENTRE

Vores SV-specialistcentre er en vigtig destination for alle, som gerne vil opleve vores unikke biler helt tæt på og få en snak med vores team af SV-eksperter.

DEMOBILER

DEMOBILER

Vil du gerne prøvekøre en Jaguar SV? Vores SV-specialistcentre giver dig mulighed for at prøvekøre en eller flere af Jaguars SV-mesterværker.
EKSPERTVIDEN

EKSPERTVIDEN

Takket være et unikt produktkendskab er vores team af SV-salgsspecialister den perfekte partner til at hjælpe dig i udviklingen af din ultimative Jaguar.
SÆRLIGT UDDANNEDE TEKNIKERE

SÆRLIGT UDDANNEDE TEKNIKERE

SV-modellerne er helt særlige biler, og de skal derfor matches af særligt uddannede specialister. Derfor har vores SV-specialistcentre kun de bedst kvalificerede Jaguar-teknikere ansat. Teknikere hos SV-specialistcentrene gennemgår udvidede kursusforløb for at sikre, at din bil får den bedst mulige pleje.

FIND EN SV-SPECIALIST

Når du har indtastet dit postnummer, skal du vælge 'SV specialist centre' i menuen Filtrer efter service.