Special Vehicle Operations

Special Vehicle Operations

Special Vehicle Operations udvikler unikke Jaguar-biler i begrænset antal, hvor luksus, performance og teknologi når nye højder.

​Fantastisk performance, uovertruffen luksus og banebrydende teknologi. Special Vehicle Operations viser det allerbedste fra Jaguar med et udvalg af eksklusive halo-modeller med SV-emblem, kollektionsudgaver i begrænset antal og unikt udviklede projekter.​

F-PACE SVR EDITION 1988

F-PACE SVR EDITION 1988

Bliv ejer af en af de 394.
SE MERE
F-PACE SVR

F-PACE SVR

Med SVR-modellen har vores team frigjort F-PACEs performance og dynamiske potentiale og samtidig understreget bilens unikke luksus og praktiske egenskaber. Fås nu med en fantastisk Gloss Black Pack, der omfatter kølergrillindfatning, luftindtag i kølerhjelmen, luftindtag, hjulkasser og spoilerbeklædning.
XE SV PROJECT 8

XE SV PROJECT 8

Hjertet i Project 8, som er konstrueret til at være verdens mest medrivende sportssedan, er Jaguars legendariske supercharged V8-motor – men dens hastighed handler ikke kun om enorm power.
F-TYPE HERITAGE 60 EDITION

F-TYPE HERITAGE 60 EDITION

60 stk. limited edition-sportsvogne, der hylder seks årtier med den sensationelle Jaguar E-type.​

JAGUAR VISION GRAN TURISMO SV

Den ultimative fuldt elektriske langdistanceracer til gamere.
VORES FACILITETER

VORES FACILITETER

SVO er placeret i vores helt nye Technical Centre til 20 mio. pund i Warwickshire i England. Dette produktionsanlæg er Jaguar Land Rovers Centre of Excellence, og hjemsted for et team bestående af 200 bilspecialister. SVO-afdelingens hovedkvarter på 20.000 m2 har mere end 40 inspektionsbåse og et lakeringsværksted i verdensklasse.

VORES SPECIALISTCENTRE

Vores SV-specialistcentre er en vigtig destination for alle, som gerne vil opleve vores unikke biler helt tæt på og få en snak med vores team af SV-eksperter.

DEMOBILER

DEMOBILER

Vil du gerne prøvekøre en Jaguar SV? Vores SV-specialistcentre giver dig mulighed for at prøvekøre en eller flere af Jaguars SV-mesterværker.
EKSPERTVIDEN

EKSPERTVIDEN

Takket være et unikt produktkendskab er vores team af SV-salgsspecialister den perfekte partner til at hjælpe dig i udviklingen af din ultimative Jaguar.
SÆRLIGT UDDANNEDE TEKNIKERE

SÆRLIGT UDDANNEDE TEKNIKERE

SV-modellerne er helt særlige biler, og de skal derfor matches af særligt uddannede specialister. Derfor har vores SV-specialistcentre kun de bedst kvalificerede Jaguar-teknikere ansat. Teknikere hos SV-specialistcentrene gennemgår udvidede kursusforløb for at sikre, at din bil får den bedst mulige pleje.

FIND EN SV-SPECIALIST

Når du har indtastet dit postnummer, skal du vælge 'SV specialist centre' i menuen Filtrer efter service.