JAGUAR VISION GRAN TURISMO SV

JAGUAR VISION GRAN TURISMO SV

Den ultimative fuldt elektriske langdistanceracer til gamere.
SE FILMEN

ET NYT ELEKTRIFICERENDE KAPITEL I HISTORIEN OM VORES GRAN TURISMO

En max hastighed på 410 km/t, et aerodynamisk design, der er finpudset til perfektion, og førsteklasses teknologi er det, som definerer Jaguar Vision Gran Turismo SV – vores nyeste 100% elektriske virtuelle racerbil, der er udviklet til Gran Turismo og bygget i fuld skala.

"Vi fik ét mål: Tag alt, hvad der gør Jaguar Vision GT Coupé til noget særligt – performance, køreegenskaber og lydspor - og løft det til et helt nyt niveau.”
JAMAL HAMEEDI
Engineering Director, Jaguar SV

Den nye Vision GT SV er designet som den ultimative virtuelle langdistanceracer. Dens ekstraordinære fuldt elektriske fremdriftssystem er udviklet af de samme Jaguar Racing-ingeniører, som står bag den første Vision GT Coupé og Jaguar I-TYPE's seks sæsoner i Formel E.

Jaguars SV's tekniske team fik til opgave at udnytte den nye Vision GT SV's kræfter til at levere en endnu mere medrivende raceroplevelse for gamere..

SKABT TIL FANTASTISKE HASTIGHEDER

SKABT TIL FANTASTISKE HASTIGHEDER

Den originale Vision GT Coupés strømlinede silhuet er stadig genkendelig i den nye Vision GT SV - også rundingen af skærmene som henter inspiration fra C- og D-typen. Men den mest effektive aerodynamiske funktion er dens nye, udtrækkelige bagvinge, der er inspireret af Jaguars mange langdistanceracere, inklusive XJR-14.

0-60 KM/T

1,65SEC


En unik Jaguar-sportsvogn fra stående start

TOPHASTIGHED

255SEC


Tal, der afspejler en ultimativ elektrisk langdistanceracer.

ØJEBLIKKELIGT MOMENT

3.360Nm


Intelligent firehjulstræk og Torque Vectoring sikrer endnu større smidighed og kontrol

MAX YDELSE

1.400kW


Fire elektriske motorer drives af en topmoderne litium-ion-batteripakke på 100 kWh.
ET COCKPIT SKABT TIL RACERLØB

ET COCKPIT SKABT TIL RACERLØB

De rene overflader i cockpittet skaber ultimative betingelser for føreren og placerer instrumenterne og betjeningselementer præcis dér, hvor de skal være. Hver eneste komponent er smukt udført med absolut præcision i avancerede letvægtsmaterialer, herunder det nye TYPE-Fibre-stof, der anvendes til at dække de to skulpturelle komposit-sæder.

DEN ULTIMATIVE VIRTUELLE KØREOPLEVELSE

Den nye Vision GT SV er udviklet i den virtuelle verden med aerodynamik, der er optimeret, testet og dokumenteret ved hjælp af topmoderne simuleringsværktøjer. Den nye Vision GT SV afspejler den voldsomme effekt og moment fra de fire elektriske motorer og skaber en lyd, der aldrig har været mere målbevidst og markant.

Det er en autentisk og alligevel futuristisk Jaguar.