PLUG-IN HYBRID - KØREINDSTILLINGER

PLUG-IN HYBRID - KØREINDSTILLINGER

KØREINDSTILLING FOR ELBIL (PHEV)

Udforsk de forskellige køreindstillinger.

HYBRIDINDSTILLING

HYBRIDINDSTILLING

Din standardkøreindstilling prioriterer automatisk elektrisk strøm, medmindre du har brug for motorens ekstra effekt, eller der ikke er nogen opladning til rådighed.
ELBILSINDSTILLING

ELBILSINDSTILLING

Når du manuelt vælger køreindstillingen EV Mode, optimeres bilens forbrug så du får mest muligt ud af den elektriske rækkevidde. Systemet vil kun aktivere motoren, hvis der kræves maksimal effekt.

OPTIMERING AF BRÆNDSTOFØKONOMIEN

Når standardkøreindstillingen (Hybrid) er aktiveret, kan du optimere brændstoføkonomien eller batteriniveauet ved at anvende én af de to funktioner, der gør det muligt at styre opladningen:

GEM FUNKTION

GEM FUNKTION

SAVE-funktionen, som vælges manuelt via bilens touchscreen, forhindrer, at batteriniveauet falder under det niveau, som er valgt. Dette giver dig mulighed for at vælge lydsvag kørsel med nul udledning på et senere tidspunkt under kørslen.
ENERGIOPTIMERINGS-FUNKTION (PEO)

ENERGIOPTIMERINGS-FUNKTION (PEO)

Når du indtaster en destination i navigationssystemet, aktiveres bilens PEO-funktion automatisk. Ved at bruge geografiske data til at forudsige vejen forude skifter PEO intelligent mellem elmotoren og benzinmotoren for at maksimere brændstoføkonomien under hele køreturen. Det mindsker også udledningen af udstødningsgasser i byområder.

YDERLIGERE SUPPORT

SÅDAN OPLADER DU

SÅDAN OPLADER DU

Du kan både oplade derhjemme og på farten. Bliv klogere på hvordan her.
OPSÆTNING

OPSÆTNING

For at få mest muligt ud af bilens funktioner er det første skridt at oprette forbindelse til infotainmentsystemet og konfigurere betjeningselementerne til din smartphone.