JAGUAR VEJHJÆLP

Jaguar vejhjælp

Med Jaguars vejhjælp er du sikret døgnet rundt overalt i Europa. Du kan få glæde af den i de første tre år af din bils garantiperiode – uden kilometerbegrænsning.

Bryder din bil sammen, eller er du ude for et uheld, kan du regne med os 24 timer i døgnet, 365 dage om året.
Ring på +4570266566 eller tryk på nødkalds-knappen på venstre side af kontrolpanelet i mere end 3 sekunder.

Når du ringer, beder vi om følgende:

  • Dit navn

  • Din placering

  • Bilens registreringsnummer eller stelnummer (VIN)

  • En kort beskrivelse af problemet

  • Et telefonnummer du kan kontaktes på

Generelle betingelser og vilkår

Jaguar Vejhjælp er tilgængelig i følgende lande: Albanien, Bosnien-Herzegovina, Belgien, Bulgarien, Danmark (ekskl. Færøerne), Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Island, Irland, Italien, Kosovo, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Makedonien, Moldova, Holland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland og Ukraine, Ungarn og Østrig. OBS! Landene her er ikke identiske med dem, der står her https://www.jaguar.dk/ejerskab-garanti-vejhj-lp

Der kan i nogle tilfælde gælde økonomiske begrænsninger – læs mere i din håndbog over garantifordele.

FORDELE

BJÆRGNING OG BUGSERING

BJÆRGNING OG BUGSERING

OBS! Vilkårene herunder er ikke identiske med det, som står her på den danske side https://www.jaguar.dk/ejerskab-garanti-vejhj-lp
VEJHJÆLP

VEJHJÆLP

Er du forhindret i at starte eller fortsætte din rejse pga. et havari eller et teknisk problem (når en advarselslampe lyser), og er telefonsupport ikke til strækkeligt, sørger Jaguars vejhjælp for reparation på stedet, hvor det er muligt (og lovligt). Er reparation på stedet ikke muligt, bliver du tilbudt bugsering til nærmeste autoriserede Jaguar-værksted.

Selv i tilfælde, hvor du selv er ansvarlig for hændelsen, såsom at have en tom tank, påfyldning af forkert brændstof, mistede nøgler eller batterifejl, hjælper vi.
HJÆLP VED ULYKKE

HJÆLP VED ULYKKE

Hvis du ikke er i stand til at fortsætte din rejse på grund af en ulykke, og er reparation på stedet ikke mulig, arrangerer vi for bugseringsservice til det nærmeste godkendte Jaguar-værksted.

HAVARIHJÆLP

Lånebil Jaguar vejhjælp stiller en lånebil til rådighed for dig, indtil din bil er repareret og returneret til dit hjemland. Vær opmærksom på, at tilgængeligheden af biler er afhængig af lokale forhold. De respektive biludlejningsfirmaers lejevilkår og betingelser kan være gældende. Et kreditkort kan også være påkrævet ved modtagelse af erstatningsbilen afhængigt af lokal lovgivning.

ALTERNATIVER

Taxi

Taxi

Jaguar vejhjælp dækker omkostningerne til en taxi til den nærmeste togstation eller lufthavn op til et maksimum på £200 inklusive moms.
Tog

Tog

Op til £400 inkl. moms pr. person. Togrejser på første klasse.
Fly

Fly

Op til £700 inkl. moms pr. person. Economy- eller premium economy class-flyvninger.
Overnatning

Overnatning

Hvis du har brug for en ekstra overnatning, dækker Jaguar vejhjælp omkostningerne til én overnatning på et 4- eller 5-stjernet hotel, inkl. morgenmad for alle i bilen (op til £300 inkl. moms) eller op til 7 overnatninger på samme vilkår, hvis du er uden for dit hjemland.
ULYKKES-ASSISTANCE

ULYKKES-ASSISTANCE

I tilfælde af en ulykke på vejen kan du få glæde af alle fordelene, men lånebilen er begrænset til maks. 2 arbejdsdage fra det tidspunkt, hvor ulykkesbilen blev transporteret til det godkendte værksted.
YDERLIGERE SERVICEYDELSSER

YDERLIGERE SERVICEYDELSSER

Afhentning eller returnering af repareret bil (hjemland/udland).

Du kan vælge selv at afhente den reparerede bil eller lade os arrangere transporten af den reparerede bil til din primære adresse eller til en destination efter eget valg.

Transport af ikke-repareret bil (hjemland/udland).

Jaguar vejhjælp arrangerer transporten af den ikke-reparerede bil til din primære adresse eller til en destination efter eget valg.

De ovenfor beskrevne serviceydelser gælder i tilfælde af havari eller kollision.

Ansvarsfraskrivelse

* Tilbuddet gælder fra 16MY for Jaguar XF og XJ (gælder ikke 15MY) og fra 17MY for Jaguar F-TYPE.
** Fra den dato ordningen aktiveres.