JAGUAR VEJHJÆLP

Jaguar vejhjælp

Med Jaguars vejhjælp er du sikret døgnet rundt overalt i Europa. Du kan få glæde af den i de første tre år af din bils garantiperiode – uden kilometerbegrænsning.

Bryder din bil sammen, eller er du ude for et uheld, kan du regne med os 24 timer i døgnet, 365 dage om året.
Ring på +4570266566 eller tryk på nødkalds-knappen på venstre side af kontrolpanelet i mere end 3 sekunder.

Når du ringer, beder vi om følgende:

  • Dit navn

  • Din placering

  • Bilens registreringsnummer eller stelnummer (VIN)

  • En kort beskrivelse af problemet

  • Et telefonnummer du kan kontaktes på

Generelle betingelser og vilkår

Jaguar Vejhjælp er tilgængelig i følgende lande: Albanien, Bosnien-Herzegovina, Belgien, Bulgarien, Danmark (ekskl. Færøerne), Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Island, Irland, Italien, Kosovo, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Makedonien, Moldova, Holland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland og Ukraine, Ungarn og Østrig. OBS! Landene her er ikke identiske med dem, der står her https://www.jaguar.dk/ejerskab-garanti-vejhj-lp

Der kan i nogle tilfælde gælde økonomiske begrænsninger – læs mere i din håndbog over garantifordele.

FORDELE

BJÆRGNING OG BUGSERING

BJÆRGNING OG BUGSERING

OBS! Vilkårene herunder er ikke identiske med det, som står her på den danske side https://www.jaguar.dk/ejerskab-garanti-vejhj-lp
VEJHJÆLP

VEJHJÆLP

Er du forhindret i at starte eller fortsætte din rejse pga. et havari eller et teknisk problem (når en advarselslampe lyser), og er telefonsupport ikke til strækkeligt, sørger Jaguars vejhjælp for reparation på stedet, hvor det er muligt (og lovligt). Er reparation på stedet ikke muligt, bliver du tilbudt bugsering til nærmeste autoriserede Jaguar-værksted.

Selv i tilfælde, hvor du selv er ansvarlig for hændelsen, såsom at have en tom tank, påfyldning af forkert brændstof, mistede nøgler eller batterifejl, hjælper vi.
HJÆLP VED ULYKKE

HJÆLP VED ULYKKE

Hvis du ikke er i stand til at fortsætte din rejse på grund af en ulykke, og er reparation på stedet ikke mulig, arrangerer vi for bugseringsservice til det nærmeste godkendte Jaguar-værksted.

HAVARIHJÆLP

Lånebil Jaguar vejhjælp stiller en lånebil til rådighed for dig, indtil din bil er repareret og returneret til dit hjemland. Vær opmærksom på, at tilgængeligheden af biler er afhængig af lokale forhold. De respektive biludlejningsfirmaers lejevilkår og betingelser kan være gældende. Et kreditkort kan også være påkrævet ved modtagelse af erstatningsbilen afhængigt af lokal lovgivning.
HAVARIHJÆLP

Ansvarsfraskrivelse

* Tilbuddet gælder fra 16MY for Jaguar XF og XJ (gælder ikke 15MY) og fra 17MY for Jaguar F-TYPE.
** Fra den dato ordningen aktiveres.