OM JAGUAR

OM JAGUAR

CASTROL EDGE PROFESSIONAL
ANBEFALET AF JAGUAR

Castrol® er Jaguars globale partner inden for smøremidler, og derfor begynder alle modeller fra Jaguar deres liv med Castrol i motoren. Det betyder også, at Jaguar kunder får den samme oliekvalitet, når der udføres serviceeftersyn på deres bil, som Jaguar kræver, når bilen produceres.

CASTROL EDGE PROFESSIONAL

SE FILMEN
FÅS HOS DIN LOKALE JAGUAR FORHANDLER

FÅS HOS DIN LOKALE JAGUAR FORHANDLER

Helt tilbage til 1989 samarbejdede Castrol og Jaguar om udvikling af smøremidler til 24-timers løbet i Le Mans. Castrol har været Jaguars officielle partner for smøremiddelteknologi i mere end 11 år og forsyner os med dedikerede Castrol Professional-smøremidler. Faktisk er et stort produktudvalg blevet udviklet i et samarbejde mellem os, så det specifikt opfylder kravene fra Jaguar. Castrol EDGE® Professional anbefales eksklusivt af Jaguar.
VI SAMARBEJDER OM AT UDVIKLE DEN RIGTIGE OLIE TIL DIN MOTOR

VI SAMARBEJDER OM AT UDVIKLE DEN RIGTIGE OLIE TIL DIN MOTOR

Jaguars ingeniører og Castrols teknikere har arbejdet tæt sammen om at udvikle smøremidler, der er specifikt designet til Jaguars motorer. Dette samarbejde betyder, at Castrol Professional-olier er testet grundigt i Jaguar-motorer under deres udviklingsfase. Det har hjulpet til med at optimere begge teknologier, så de leverer enestående ydelse, forbedret brændstoføkonomi og reduceret CO2-udledning.
VORES STÆRKESTE OLIE ER STÆRK SOM TITANIUM

VORES STÆRKESTE OLIE ER STÆRK SOM TITANIUM

Castrol EDGE Professional er forstærket med TITANIUM FSTTM, som fordobler oliefilmens styrke. Ved at forhindre nedbrydning af oliefilmen reduceres friktionen, hvilket hjælper med at maksimere motorydelsen. Reducerer kontakt mellem metaldele op til 45 procent bedre* end en stor konkurrent og er altid klar til at levere det høje ydelsesniveau, som Jaguar-ejere forventer.
VERDENS FØRSTE CO<sub>2</sub>-NEUTRALE MOTOROLIE

VERDENS FØRSTE CO2-NEUTRALE MOTOROLIE

Castrol EDGE Professional er verdens første certificerede CO2-neutrale motorolie, og hver eneste liter er certificeret CO2-neutral i henhold til de mest krævende globale standarder. I 2014 vil 200.000 ton CO2 blive neutraliseret globalt som følge af Castrols forpligtelse til reduktion af CO2-fodaftrykket i deres produkters livscyklus. Al CO2, der forbliver i Castrols fremstillingsproces, kompenseres gennem investering i emissionsreduktionsprojekter såsom genplantning af skov i Kenya, ren strømproduktion i Kina og vindmølleparker i Ny Kaledonien.

CASTROL EDGE PROFESSIONAL: FÅS HOS DIN JAGUAR FORHANDLER

Jaguar anbefaler udelukkende Castrol EDGE Professional-olier, som er udviklet således, at de supplerer vores motorer perfekt og optimerer ydelsen. Castrol EDGE Professional fås hos Jaguar forhandlere.

*I Castrols væskestyrketest ved variabel hastighed gav Castrol EDGE Professional, som er forstærket med TITANIUM FST™, op til 45 procent mindre kontakt mellem metaldele end et smøremiddelprodukt fra en stor konkurrent. Produkter, som repræsenterer 61 % af vores salgsvolumen i 2012, blev testet.