F-TYPE HERITAGE 60 EDITION

Indbegrebet af 60 år med den sensationelle E-type.

VI HYLDER ET IKON

Jaguar E-type omskrev i 1961 spillets regler. Med sin blanding af højteknologi, spektakulær skønhed og raffineret performance har den lige siden glædet og inspireret publikum.

For at fejre 60 år med dens sensationelle stil og udstråling løfter vi nu sløret for F-TYPE Heritage 60 Edition. En begrænset produktion på 60 biler, der stolt hylder deres forgængers særkende. De er alle i hver enkelt detalje forarbejdet af SV Bespoke-teamet på vores Special Vehicle Operations Technical Centre i Storbritannien.

KLASSISKE FARVER TIL ET ÆGTE SAMLEROBJEKT

F-TYPE Heritage 60 Edition er lakeret i ensfarvet Sherwood Green– Jaguar har ikke leveret biler i denne farve siden 1960'erne– og suppleret med et klassisk Caraway- og Ebony Windsor-læderinteriør, der skiller sig ud som en unik hyldest til bilens fantastiske fortid.

DETALJER OM LIMITED-EDITION

EN UD AF 60

EN UD AF 60

En sofistikeret SV Bespoke Commissioning Plaque er placeret mellem Performance-sæderne som en påmindelse om, at dette er en af blot 60 unikke kreationer.
RAFFINERET SÆRKENDE

RAFFINERET SÆRKENDE

60-års-jubilæumslogoet er anvendt overalt – fra de prægede nakkestøtter og SV Bespoke-indstigningslisterne til midterkonsollen i aluminium, der er inspireret af bakspejlet i E-type, serie 1.
ELEGANT BRODERI

ELEGANT BRODERI

Et elegant Monogram-broderimønster tilføjer et ekstra strejf af klasse til de luksuriøse øvre paneler på sæder og døre.

UMISKENDELIG F-TYPE

F-TYPE Heritage 60 Edition er baseret på den imponerende V8 supercharged AWD "R" med 575 hk og byder på de allerbedste standard-features. Det omfatter 12-vejs Performance-sæder med varme og køling samt komplet læderopgradering, Meridian™ Surround Sound-system, Climate Pack og skiftepaler i aluminium.

COUPÉ ELLER CABRIOLET?

Der findes ikke forkerte svar.

BLIV EJER AF EN AF DE TRES

Hvis du gerne vil have en af de kun 60 F-TYPE Heritage 60 Edition, bedes du kontakte dit lokale SV-specialistcenter.

E-TYPE 60-KOLLEKTIONEN

Vi fejrer Jaguar E-types 60-års jubilæum i marts 2021 med seks par smukt restaurerede jubilæumsbiler i limited edition.
E-TYPE 60-KOLLEKTIONEN