BENZIN- OG DIESELMOTORER

Information om dit valg.
BENZIN- OG DIESELMOTORER

ET UDVALG AF MOTORER

Vi tilbyder et bredt udvalg af benzin- og dieselmotorer, men du er måske ikke sikker på, hvilken du skal vælge. Udvalget af vores tilgængelige motorer matcher din livsstil og dine hyppigste køreture.

HVILKEN TYPE FØRER ER DU?

KØRSEL I BYEN

KØRSEL I BYEN

Hvis du anvender din bil til korte ture i byen, såsom at køre børnene i skole eller køre ud og handle, er benzinmotoren det passende valg. Du kører sjældent på motorveje og ikke så langt, primært i bebyggede områder.
KØRSEL MELLEM BYER

KØRSEL MELLEM BYER

For førere, der kører længere strækninger på motorveje og sjældent kører i byen, er en dieselmotor en mulighed, der er værd at overveje.
BY- OG LANDEVEJSKØRSEL

BY- OG LANDEVEJSKØRSEL

Dem, der bor uden for byen, men regelmæssigt pendler på motorvejen, bør overveje en dieselmotor.
KØREGLÆDE

KØREGLÆDE

Hvis du elsker spænding og primært kører på landeveje for fornøjelsens skyld og sjældent i byområder, kan du enten vælge en diesel- eller benzinmotor.

INGENIUM MOTORER

Jaguars Ingenium-dieselmotor opnår udledningsværdier ned til 146 g/km CO2 i Jaguar XE, én af de mest effektive biler, vi nogensinde har konstrueret.

VIGTIGSTE FAKTA

EURO 6-MOTORER

EURO 6-MOTORER

NITROGEN OXIDES

NITROGEN OXIDES

All our vehicles, from September 2015 onwards, feature advanced Selective Catalytic Reduction (SCR) exhaust after-treatment (i.e. AdBlue) which helps reduce NOX emissions.
DPFER

DPFER

I perioden mellem 2004 og 2016 er vores NOX-udledning blevet reduceret med mere end 84 procent. Meget effektive dieselpartikelfiltre (DPFer) i vores køretøjer opfanger 99,9 procent af alle partikler.
ULEZ

ULEZ

Vores EU6-motorer er undtaget fra forslaget om et ultra-lav-emissions-zone-gebyr (ULEZ), som er fremsat af Transport for London i Storbritannien.

ORDLISTE

OPEN ALL
NOX
CO2
PM
EU5
EU6
DEF
DPF
SCR
NEDC
RDE
WLTP
ULEZ

FIND UD AF MERE

JAGUARS MODELUDVALG

JAGUARS MODELUDVALG

Alle vores modeller er indbegrebet af overlegen teknisk innovation, design og sportslige præstationer.
PÅLIDELIGHED

PÅLIDELIGHED

Jaguar sætter alle kræfter ind på at kunne tilbyde de mest sikre og pålidelige performance-biler i luksusklassen.
BENZIN ELLER DIESEL?

BENZIN ELLER DIESEL?

Ændringer i lovgivningen, bekymringer om offentlig sundhed og gennemskueligheden af udledningstest har medført, at mange stiller spørgsmålstegn ved, hvor rene dieselmotorer er, og ved, hvorvidt det er det rigtige valg for dem.