NY DIESEL-, BENZIN- ELLER ELBIL?

Vores nuværende benzinmotorer og nye dieselmotorer er de reneste og mest effektive, vi nogensinde har produceret. Vores nye elektrisk drivlinje repræsenterer fremtidens kørsel. Hvilken bil er den rigtige for dig?

VALGET ER DIT

DEN NYE DIESEL MOTOR

DEN NYE DIESEL MOTOR

De moderne dieselmotorer fra Jaguar er renere end nogensinde før og tilbyder forbedret brændstofeffektivitet med et drejningsmoment, som egner sig til terrrænkørsel og kørsel med anhænger. Det er en kombination, som virkelig skaber pålidelig performance på lange køreture.
BENZIN

BENZIN

Vores nye benzinmotorer tilbyder dynamisk og smidig kørsel, ligesom de lever op til Jaguars ikoniske ry for fantastisk respons ved kørsel på almindelig vej samtidig med, at de har imponerende lave brændstofforbrugsværdier og lav CO2-udledning.
ELBILER

ELBILER

Vores avancerede, fuldt elektriske drivlinjer leverer høj ydeevne helt uden udledning af skadelige stoffer. Elbilen repræsenterer Jaguars fremtidige elektrificering og drives af to elmotorer med et batteri, som oplades ved hjælp af regenerativ opbremsning og et opladningspunkt.

DE VIGTIGSTE FORDELE VED DE NYE DIESEL-, BENZIN- OG ELBILER

LAV CO<sub>2</sub>-UDLEDNING

LAV CO2-UDLEDNING

De nye dieselmotorer fra Jaguar har en CO2-udledning, som er omtrent 20 % lavere end benzinmotorers udledning. Faktisk har de købere, der har valgt dieselmotorer, forhindret 3 millioner ton CO2 i at blive udledt til atmosfæren siden 2002.
OVERHOLDELSE AF EU6d-TEMP OG REAL DRIVING EMISSIONS (RDE)

OVERHOLDELSE AF EU6d-TEMP OG REAL DRIVING EMISSIONS (RDE)

De nye dieselbiler fra Jaguar overholder EU6d-Temp og Real Driving Emissions (RDE) og reducerer dermed udledningen markant under alle kørselsforhold. Dette betyder, at de er undtaget fra Transport for Londons ultra-lav-emissions-zone-gebyrer (ULEZ).
REDUCERET UDLEDNING AF NITROGENOXID (NO<sub>x</sub>)

REDUCERET UDLEDNING AF NITROGENOXID (NOx)

Siden september 2015 har alle dieselmodeller fra Jaguar været udstyret med avanceret SCR-efterbehandling af udstødningsgasserne (selektiv katalytisk reduktion (dvs. AdBlue)), som i meget høj grad hjælper med til at reducere NOx-udledningen.
OPTIMERET BRÆNDSTOFEFFEKTIVITET

OPTIMERET BRÆNDSTOFEFFEKTIVITET

Dieselmotorers brændstoføkonomi er omtrent 20 % bedre end tilsvarende benzinmotorers brændstoføkonomi. Derfor er en dieselmotor højst sandsynligt det mest omkostningseffektive valg for dig, hvis du kører omtrent 19.300 km eller mere om året.
OVERHOLDELSE AF EU6d-TEMP OG REAL DRIVING EMISSIONS (RDE)

OVERHOLDELSE AF EU6d-TEMP OG REAL DRIVING EMISSIONS (RDE)

De nye benzinmotorer fra Jaguar overholder EU6d-Temp og Real Driving Emissions (RDE) og reducerer dermed udledningen markant under alle kørselsforhold. Dette betyder, at de er undtaget fra Transport for Londons ultra-lav-emissions-zone-gebyrer (ULEZ).
EN DYNAMISK KØREOPLEVELSE

EN DYNAMISK KØREOPLEVELSE

Med smidig og responsiv kraftudfoldelse tilbyder benzinmotorerne fra Jaguar vores mest inspirerende køreoplevelser. De repræsenterer en fantastisk kombination af ubesværet performance og betagende lyd ved alle hastigheder.
LAV PARTIKELUDLEDNING

LAV PARTIKELUDLEDNING

Vores nyeste benzinmotorer er udstyret med meget effektive filtre, som indfanger og lagrer ultrafine partikler, når udstødningsgasserne passerer gennem disse filtre. Dette hjælper med til at sænke mængden af udledning fra udstødningen til atmosfæren.
LAVERE DIREKTE OMKOSTNINGER

LAVERE DIREKTE OMKOSTNINGER

Selv om dieselmotorer typisk tilbyder bedre brændstofeffektivitet, kan de lavere direkte omkostninger, som er forbundet med tilsvarende benzinmotorer, ofte betyde, at benzinmotoren er det rigtige valg for førere, som kører over kortere afstande.
INGEN UDLEDNING AF SKADELIGE STOFFER FRA UDSTØDNINGEN

INGEN UDLEDNING AF SKADELIGE STOFFER FRA UDSTØDNINGEN

Jaguar I-PACE, som ikke udleder CO2 fra udstødningen under kørsel og har en rækkevidde på op til 415 km pr. opladning, er meget billigere at tanke op, ligesom der ikke er nogen udstødningsemission. Idet mere og mere genanvendelig energi tilføres elnettet hvert år, bliver Jaguar I-PACE renere, efterhånden som den bliver ældre.
BEKVEMMELIGHED OG ADGANG

BEKVEMMELIGHED OG ADGANG

I mange byer må elbiler nu benytte vognbaner og parkeringspladser, som andre køretøjer har begrænset adgang til. De er også undtaget fra alle udledningsbaserede gebyrer.
STATSTILSKUD

STATSTILSKUD

Elbiler har adgang til fordele, som regeringer, lokale myndigheder og erhvervslivet tilbyder for at støtte overgangen til verdens reneste drivlinjer. Dette omfatter primært lavere skatter og afgifter på elbiler end på tilsvarende benzin- og dieselbiler.
ØKONOMISKE DRIFTSOMKOSTNINGER

ØKONOMISKE DRIFTSOMKOSTNINGER

Den relativt lave pris på elektricitet medfører, at elbiler er billigere at tanke op. De er også billigere at vedligeholde, idet der er færre bevægelige dele i drivlinjen at beskytte.
VORES MEST EFEKTIVE MOTORER NOGENSINDE

VORES MEST EFEKTIVE MOTORER NOGENSINDE

Ingenium er Jaguars motorfamilie, der er udviklet med henblik på ubesværet ydelse, raffinement og effektivitet. Takket være avanceret teknologi og aluminiumskonstruktion balancerer Ingenium imponerende kræfter med lavt brændstofforbrug.
BENZIN OG DIESEL I SØGELYSET

BENZIN OG DIESEL I SØGELYSET

Hvorfor møder dieselmotorer kritik? Hvordan vil ændringer i lovgivningen påvirke den bil, du kører i hver dag? Læs de seneste nyheder, som dækker verdens to mest populære motortyper.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OPEN ALL
Hvad er en drivlinje?
Hvor lang tid tager det at genoplade en elbil?
Hvad er rækkevidden for en elbil?
Hvilke fordele er der ved diesel frem for benzin?
Hvordan reducerer Jaguar udledningen for biler?
Er dieselmotorer rene?
Hvad er et dieselpartikelfilter (DPF), og hvorfor er det vigtigt?

VÆLG DEN RIGTIGE JAGUAR TIL DIG

Er du klar til at bygge en Jaguar, som passer til din livsstil, kørestil og økonomiske krav? Du skal blot vælge en bil fra vores udvalg for at starte din nye rejse med Jaguar.

*Tal for elbilers rækkevidde er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute. Den opnåede rækkevidde varierer alt afhængigt af køretøjets og batteriets tilstand, den faktiske rute, omgivelserne og kørestilen.
De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2 og brændstoføkonomital kan variere afhængigt af hjulmontering og eventuelt monteret ekstraudstyr. WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændstofforbrug og CO2-tal for personbiler. Den måler brændstof- og energiforbrug samt rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil.