E-TYPE 60-KOLLEKTIONEN

Seks matchende Limited Edition-par. Én ikonisk sportsvogn.

60 HÆDERKRONEDE ÅR

I marts 1961 skrev Jaguar E-Type historie, da den håndbyggede 77RW blev kørt fra Coventry til Geneve for at blive lanceret sammen med 9600HP på biludstillingen. Aldrig før havde en bil skabt en sådan følelse af passion og britisk stolthed.

60 år senere fejrer Jaguar Classic afsløringen af et ikon med seks matchende par 9600HP og 77RW – inspirerede restaureringer af E-Type, herunder en eksklusiv køreoplevelse fra Coventry til Geneva for deres nye ejere.

1961: TO EPISKE TURE

2021: LEGENDERNE LEVER VIDERE

Vores seks E-Type 60 Edition coupéer afspejler 9600HP med Flat Out Grey-lakering og Smooth Black læderinteriør i den mest passende hyldest til de berømte køreture i 1961. De er alle parret med en 77RW-inspireret E-Type 60 Edition åben sportsvogn i en helt unik Drop Everything Green-lakering og ruskindsgrønt læderinteriør.

Disse to eksklusive farvesammensætninger i E-Type 60 Collection fås ikke til nogen anden Jaguar.

ROAD TO GENEVA-INDGRAVERINGER

ROAD TO GENEVA-INDGRAVERINGER

En fantastisk midterkonsol med indgravering af kunstneren og verdens bedste gravør King Nerd er lavet til minde om Bob Berry og Norman Dewis’ køreture og er højdepunktet i bilernes visuelle forbedringer.
DETALJER PÅ 60 EDITION

DETALJER PÅ 60 EDITION

Det smukt stylede emblem på kølerhjelmen, urskiven, tankdækslet og chassispladen har alle det mindeværdige E-Type 60-logo, der er skabt med stor omhu af Jaguar Design. Rattet, med en krans af bøgetræ som i bilerne fra 1961, har en hornknap af 24 karat guld.
SKRÆDDERSYET TILBEHØR

SKRÆDDERSYET TILBEHØR

Der medfølger et skræddersyet E-Type 60-bilovertræk, værktøjspose og opbevaringstasker til donkraften, som fuldender de sofistikerede designopdateringer og understreger det fokus på detaljerne, som findes i hver enkelt bil.

GENOPLIVNING AF EN EKSTRAORDINÆR KØRETUR


Vi har gjort 2022 til en hyldest af E-Typens oprindelige køretur fra Coventry til Geneve og giver nye ejere og medchauffører en spændende mulighed for den ultimative hyldest af E-Type.

På den eksklusive tredages køretur får du selskab af ligesindede, når du kører på de smukkeste transeuropæiske ruter – alt sammen oplevet bag rattet i E-Type 60 Collection.

E-TYPE 60-KOLLEKTIONEN

Der er nu blevet redegjort for alle E-Type 60 Collection-par. Kontakt vores salgsteam for at få oplysninger om en Jaguar E-Type serie 1,
der er restaureret til dens oprindelige specifikationer via vores eksklusive Reborn-program.

E-TYPE 60 COLLECTION DELE

Bevar din E-Types autenticitet som en ægte Jaguar med vores 60 Edition-forbedringer, der er skabt med samme kvalitet og performance som din bil.

HELT IGENNEM PERFEKT
TEKNOLOGISKE FORBEDRINGER
BESKYTTELSE MOD ALT SLAGS VEJR