OM JAGUAR

OM JAGUAR

KVALITET, PÅLIDELIGHED OG DRIFTSSIKKERHED

Jaguars biler fremstilles på vores topmoderne produktionsanlæg ved Castle Bromwich. Det er et ekstremt professionelt sted, hvor hundredvis af højteknologiske robotter og maskiner til millioner af pund arbejder perfekt sammen med tusindvis af dygtige arbejdere. Og det er op til Grant McPherson, Director of Operations, at sørge for, at hver eneste bil er perfekt.

"Jaguar har altid være synonym med fremragende teknik og smukt design", siger Grant. "Det er vores opgave at realisere teamets design, hver eneste gang og for hver eneste bil. Vi skal opfylde strenge krav, og for mig er kvalitet evnen til gang på gang at opfylde kravene. Det er det fokus på detaljen, vi står for. Vi fremstiller luksusbiler".


Unikke biler på bestilling.

Hver eneste Jaguar laves på bestilling, så hver eneste bil på samlebåndet har en ejer, der venter. Og det faktum ligger til grund for det håndlavede element i Jaguars enestående produktionsproces.

"Det handler om overraskelse og glæde", siger Grant. "Jeg vil gerne have, at hver eneste fører får en vidunderlig oplevelse, når han eller hun sætter sig ind i sin nye Jaguar for første gang. Vi vil gerne overstige kundernes forventninger. Jaguar har fantastiske produkter med ikonisk design, og vi tager vores arbejde alvorligt".Kvalitet fra start til slut.

I praksis betyder dette fokus på detaljen, at hver eneste bil konstant overvåges på dens vej gennem fabrikken. For eksempel gennemgår hver XJ under fremstillingen – fra den begynder som en plade aluminium til det øjeblik, den ruller af samlebåndet som en luksusbil – tusindvis af præcisionsproces- og kvalitetskontroller. I de sjældne tilfælde, hvor en bil ikke er perfekt ved afslutningen af en proces, fortsætter den ikke, før problemet er løst, kontrolleret, kontrolleret igen, og bilen vurderes at være perfekt.
"Det er vigtigt, at alle bevarer fokus på vores opgave: at fremstille luksusbiler", siger Grant. "Vi fremstiller Jaguarer".

Ved processens afslutning kaster dygtige inspektører sig over hver eneste bil og kontrollerer, at alt virker, at der ikke er nogen skader, og at hver eneste bil lever op til Jaguars kvalitetskrav.Jaguar klarer sig godt i J.D. Power and Associates APEAL-undersøgelse.

Det er dette fokus på detaljerne, der har ført til, at Jaguar udnævnes til "Bedste bilproducent" i What Car? J.D. Power Survey 2012.

Tilfredshedsundersøgelsen var baseret på bedømmelser fra næsten 18.000 bilejere efter i gennemsnit to års ejerskab. Hvert eneste aspekt af ejerskabet blev vurderet, fra ydelse, design og komfort til kvalitet, driftssikkerhed, ejerskabsomkostninger, økonomi og tilfredshed med forhandlerens service.

"Det er en stor anerkendelse for alle hos Jaguar" , sagde What Car?'s chefredaktør Chas Hallett. "Denne undersøgelse viser, at kunderne er meget tilfredse med deres Jaguar, og det er en enormt vigtig bedrift for enhver bilproducent".