loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

ELEKTRIFICERING

bg-modelDisplay

Hos Jaguar er vi forpligtede til at skabe batteridrevne elbiler, som er spændende at køre. Gennem vores Formel E-racerteam accelererer vi den teknologiske udvikling inden for elbiler og overfører teknologien til vores medrivende udvalg af batteridrevne biler til gadebrug, og alt dette starter med I-PACE-konceptet.


UDFORSK I-PACE UDFORSK JAGUAR RACING
I-PACE Elbil

I-PACE CONCEPT

I-PACE-konceptet er et markant glimt af vores første seriefremstillede, batteridrevne elbil. En bil med firehjulstræk, 400 hk, 5 sæder og en rækkevidde på mere end 500 km*. Den accelererer fra 0-100 km/t på ca. 4 sekunder, og den når 80% opladning på 90 minutter med en hurtig jævnstrømsoplader på 50 kW.

*EU NEDC-testcyklus

Alle talangivelser vedrørende acceleration, effekt, hastighed, aktionsradius og opladning fremsættes ud fra producentens skøn på grundlag af de mest optimale oplysninger på tidspunktet for offentliggørelsen.  De serieproducerede køretøjer testes og godkendes forud for offentliggørelsen, og de officielle tal er tilgængelige forud for enhver kundeordre.  


UDFORSK I-PACE

KAPLØBET OM AT VÆRE INNOVATIV

For at videreføre elektrificerende Jaguar-ydelse til vores næste generation af biler til gadebrug konkurrerer vi på racerbanen i FIA Formel E-mesterskabet. Det giver os et ægte, hurtigt testanlæg til test og forbedring af teknologien i elbiler.