FORKLARING AF PLUG-IN HYBRIDBILER (PHEV)

Elektrisk effektivitet går hånd i hånd med benzinens rækkevidde.

Skabt til at skifte ubesværet mellem en elmotor og en benzinmotor leverer plug-in hybrider fra Jaguar det bedste fra begge verdener.

HVORDAN VIRKER PLUG-IN HYBRIDER?

HVORDAN VIRKER PLUG-IN HYBRIDER?

En kombineret benzin- og elmotor giver dig optimal ydelse og effektivitet. Det er helt op til dig, om du vil køre i komplet elektrisk tilstand eller kombinere med benzin i hybridtilstand. I komplet elektrisk tilstand kan batteriet oplades af eksterne energikilder og af regenerativ opbremsning.
HVAD GØR DEM NEMME AT LEVE MED?

HVAD GØR DEM NEMME AT LEVE MED?

Batteriet i en Jaguar Plug-in hybrid kan levere en rækkevidde på op til 55 km (Jaguar E‑PACE)* og op til 53 km (Jaguar F‑PACE)* på en enkelt opladning. Det gør den perfekt til daglige pendlerture med nul udledning, når bilen kører i komplet elektrisk tilstand. Den kan nemt genoplades natten over ved hjælp af en hjemmeoplader eller en stikkontakt og med det stadigt voksende netværk af offentlige ladestationer.
HVORDAN ER DET AT KØRE I DEM?

HVORDAN ER DET AT KØRE I DEM?

En Plug-in hybrid er stort set lydløs, når bilen er i komplet elektrisk tilstand, og sikrer med optimalt raffinement problemfri overgang, når der skiftes tilbage til motoren. Ved at bruge hybridtilstand - der kombinerer elmotor og brændstofmotor – er ydelsen præcis og kompromisløs, hvilket øger effekten og giver en smidig og dynamisk acceleration.

HVORDAN OPLADER JEG EN PLUG-IN HYBRID?

Plug-in hybrider kan oplades ved hjælp af en professionelt installeret hjemmelader, en stikkontakt ved bopælen og mange offentlige opladningssteder, såsom fitnesscentre, indkøbscentre og tankstationer ved motorveje.

OPLADNINGSHASTIGHEDER DERHJEMME<sup>1</sup>

OPLADNINGSHASTIGHEDER DERHJEMME1

Opladere til 7 kW vekselstrøm i hjemmet: 0-80 % opladning på 1 time og 24 minutter for Jaguar E‑PACE Plug-in hybrid / 0‑80% opladning på 1 time og 40 minutter for Jaguar F‑PACE Plug-in hybrid.

3-benede stik i hjemmet: 0-80 % opladning på 5 timer for Jaguar E‑PACE Plug-in hybrid / 0‑80% opladning på 5 timer og 30 minutter for Jaguar F‑PACE Plug-in hybrid.

Vist model: Jaguar F-PACE HSE
OFFENTLIGE OPLADNINGSHASTIGHEDER<sup>1</sup>

OFFENTLIGE OPLADNINGSHASTIGHEDER1

Offentlige opladere med 7 kW vekselstrøm: 0-80 % opladning på 1 time og 24 minutter for Jaguar E‑PACE Plug-in hybrid / 0‑80% opladning på 1 time og 40 minutter for Jaguar F‑PACE Plug-in hybrid.

50 kW jævnstrømsopladere: 0-80% opladning på 30 minutter for Jaguar E‑PACE Plug-in hybrid / 0‑80% opladning på 30 minutter for Jaguar F‑PACE Plug-in hybrid.

Vist model: Jaguar E-PACE R-Dynamic HSE
HVAD PÅVIRKER DEN DISTANCE, JEG KAN KØRE?

HVAD PÅVIRKER DEN DISTANCE, JEG KAN KØRE?

Når bilen er i fuldt elektrisk tilstand, er batteriet den eneste energikilde, der anvendes. Derfor påvirker din kørestil, udstyret, du bruger i bilen og endda betingelser du kører under, bilens overordnede rækkevidde. For at optimere brændstoføkonomien i hybridtilstanden anvender din Jaguars Predictive Energy Optimisation-funktion hældningsgraden og hastigheden for en bestemt rute i navigationssystemet til intelligent at skifte mellem elmotoren og motoren.
KAN JEG SPARE PENGE VED AT KØRE I EN PLUG-IN HYBRID?

KAN JEG SPARE PENGE VED AT KØRE I EN PLUG-IN HYBRID?

Lavere driftsomkostninger, tilskudsordninger og skattebesparelser er blot nogle af de ting, der gør at et skifte til Plug-in hybrid kan være omkostningseffektivt sammenlignet med en konventionel benzin- eller dieselbil.
HVOR LANG ER GARANTIEN PÅ BATTERIET?

HVOR LANG ER GARANTIEN PÅ BATTERIET?

Plug-in hybrid-batterier fra jaguar er dækket i op til 8 år eller 160.000 km – alt efter, hvad der kommer først.

HVILKEN BIL ER DEN RIGTIGE FOR DIG?

Besvar 5 hurtige spørgsmål om dine kørevaner for at se, om din næste bil skal være en diesel eller benzin eller elektrisk.

JAGUAR PLUG-IN HYBRIDBILER

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Vores luksuriøse performance-SUV tilbyder en spændende kombination af Plug-in hybrid-effektivitet, praktisk anvendelighed i hverdagen, dramatisk design og sportslige køreegenskaber.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Kombinerer alle fordelene ved en Plug-in hybrid og alle glæderne ved en kompakt SUV. Jaguar E-PACE er en unik kombination af stil, smidighed og dynamiske køreegenskaber.

FORTSÆT MED AT UDFORSKE ELBILEN

ELEKTRIFICERING MED JAGUAR

ELEKTRIFICERING MED JAGUAR

Spændende at køre, nem at leve med. Jaguar gør ejerskabet af elbiler mere spændende, mere tilgængeligt og mere praktisk end nogensinde før.
FORKLARING AF MILDE HYBRIDBILER

FORKLARING AF MILDE HYBRIDBILER

En mild hybridbil genindvinder den energi, der normalt går tabt ved opbremsning, og anvender kraften til at hjælpe benzin- eller dieselmotoren.

Jaguar Land Rover Limited arbejder løbende på at forbedre specifikationer, design og produktion af køretøjer, dele og tilbehør, og vi forbeholder os ret til at foretage ændringer uden varsel.


*Officielle brændstofforbrugsværdier for F-PACE Plug-in hybrid i l/100 km: Kombineret 2,2- 2,5. Co2-udledning 49-57 g/km. Rækkevidde for elbil: Op til 53 km.


Officielle brændstofforbrugsværdier for E-PACE PHEV i l/100 km: Kombineret 1,4 - 1,6. CO2-udledning 31 g/km. Rækkevidde for elbil: Op til 62 km. De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2-værdier, brændstoføkonomi, energiforbrug og tal for rækkevidde kan variere afhængigt af faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, hjulmontering, monteret tilbehør og batteriets tilstand. Tal for rækkevidde er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.


Se F-PACE WLTP-tal
Se E-PACE WLTP-tal


1Opladningstiderne varierer og er afhængige af flere faktorer, herunder, men ikke begrænset til: batteriets tilstand og opladningstid, batteritemperatur og faktisk brug.

2Officielle tal for brændstofforbrug: N/A (ikke relevant); tal for I-PACE i kWh/100 km: Kombineret 22,0- 25,2. Co2-udledning 0 g/km. Rækkevidde for elbil: Op til 470 km. De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. Energiforbrug og tal for rækkevidde kan variere afhængigt af faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, hjulmontering, monteret tilbehør og batteriets tilstand. Tal for rækkevidde er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.


Se I-PACE WLTP-tal


CO2 -værdier, brændstoføkonomi, energiforbrug og tal for rækkevidde kan variere afhængigt af faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, hjulmontering og tilbehør.