VELKOMMEN TIL FLEET & BUSINESS

Vi opfylder behov hos alle med firmabiler, flådechefer, mindre virksomheder og kunder fra specialsektorer.

GLOBAL VIRKSOMHEDSSTØTTE

Her kan du udforske og sammenligne vores forbilledlige udvalg af luksusbiler og finde oplysninger om de omfattende serviceydelser, der er beregnet til at støtte dig og din virksomhed.

VORES TILGANG

Jaguar repræsenterer det allerbedste inden for teknik og design og tilbyder et udvalg af køretøjer til organisationer af alle størrelser. Vores ekspertise og globale tilstedeværelse sikrer, at vi befinder os i en optimal position til at opfylde dine flåde- og virksomhedsbehov, uanset hvor i verden du er.
Find ud af mere

ELEKTRIFICERING AF DIN BILPARK

Lavere udledninger, reducerede driftsomkostninger og gode økonomiske incitamenter er blot nogle af fordelene ved Jaguars fuldelektriske biler og plug-in hybrid biler.
ELEKTRIFICERING AF DIN BILPARK

SPECIALKUNDER

Vi tilbyder et bredt udvalg af højtydende luksusbiler til kunder over hele verden.
Det omfatter bl.a. diplomat-, ambassade- og militærpersonale samt alle, som har brug for pansrede køretøjer og redningskøretøjer.

REDNINGSTJENESTER

REDNINGSTJENESTER

Vores kombinerede portefølje af Jaguar- og Land Rover-køretøjer anvendes af redningstjenester verden over og leverer høj ydelse i al slags terræn og klassens førende egenskaber til at udføre alle udkald med ro i sindet.
SALG TIL MILITÆRPERSONALE

SALG TIL MILITÆRPERSONALE

Personer i militæret kan være berettigede til lavere priser på biler fra hele Jaguar-sortimentet.
SALG TIL DIPLOMATER

SALG TIL DIPLOMATER

Gennem vores diplomat program tilbyder Jaguar en række køretøjer, der matcher diplomatsamfundets særlige behov og udfordringer.
AMBASSADESALG

AMBASSADESALG

Med køretøjer fra hele Jaguars portefølje, der passer perfekt til ambassadelivet, bygger og distribuerer vi en skræddersyet bilpark til regeringer verden over.