EN KOMPETENT BILPARK

Jaguar- og Land Rover-modeller til redningstjenesten.

FORMÅLSBESTEMT YDELSE

Hos Jaguar og Land Rover er vi stolte af at kunne tilbyde en komplet bilpark, der er klar til alt, hvad livet byder på. Ligesom du og dit team er de skabt med et formål, og er aldrig bange for at tage en udfordring op. Disse egenskaber betyder, at de allerede nu bruges af mange redningstjenester verden over.
Lige fra uforlignelig ydelse i al slags terræn over uovertruffen hastighed til smidighed i byen er vi overbeviste om, at de vil være dig til god nytte.

JAGUAR-MODELLER

JAGUAR-MODELLER

Når du reagerer på en nødsituation, er det et kapløb med tiden. Derfor er Jaguar-modeller ideelle som beredskabskøretøjer, da de tilbyder enestående ydelse uden at gå på kompromis med praktisk anvendelighed.
LAND ROVER-MODELLER

LAND ROVER-MODELLER

Land Rover-modellerne er udstyret til at kunne køre næsten overalt. Med klassens førende kapacitet, alsidigt design og innovativ teknologi kan de reagere på forskellige udfordrende situationer, uanset hvor du befinder dig.

KLAR, NÅR DET BETYDER MEST

Hver eneste Jaguar er udviklet med henblik på maksimal ydelse og effektivitet. Lavfriktionsteknologier, en let karrosseristruktur og strømlinet aerodynamik bidrager alt sammen til forbedret brændstoføkonomi og dynamiske egenskaber. Og takket være firehjulstrækket (ekstraudstyr) med Intelligent Driveline Dynamics får du uovertruffen kontrol under krævende forhold.

HVIS DU IKKE KAN FORUDSE, SÅ VÆR FORBEREDT

Hver Land Rover er født med vores legendariske ydelse i al slags terræn. Prototyperne udvikles på ca. 3.200 km af de mest krævende terrænruter, mens vores monsunsimulator sikrer, at hvert køretøj kan køre ind i og ud af vandmasser uden en dråbe vand i kabinen.

SPAR PENGE, MENS DU REDDER SITUATIONEN

Vi forstår, hvor vigtige de samlede ejeromkostninger er. Derfor har alle modeller i vores sortiment en række vedligeholdelses- og reparationsfordele*, der kan hjælpe dig med at redde mere end liv.

TRE ÅRS GARANTI

TRE ÅRS GARANTI

Nyd sikkerheden ved problemfri reparationer og udskiftninger i op til tre år.
VEJHJÆLP DØGNET RUNDT**

VEJHJÆLP DØGNET RUNDT**

I tilfælde af motorstop vil vi sørge for transport til vores nærmeste autoriserede reparatør.
PRIORITEREDE RESERVEDELE

PRIORITEREDE RESERVEDELE

Alle udskiftninger eller reparationer under din garanti udføres gratis med originale Jaguar reservedele.
DYGTIGE MEKANIKERE

DYGTIGE MEKANIKERE

Alle reparationer udføres af vores dygtige mekanikere, der er videreuddannede på vores enestående tekniske uddannelsesakademi.

CERTIFICERET OMBYGNINGSPROGRAM FOR BILPARKER

Vi overlader ikke bare vores køretøjer til alle og enhver. Vores netværk af Accredited Fleet Modifiers (certificerede ombygningsvirksomheder) arbejder efter Jaguar Land Rovers krævende standarder og garanterer dig og dine køretøjer:


- Godkendte ombygninger
- Efterfølgende garantier fra ombygningsfirma og producent
- Omfattende informationspakker til ejerne
- Omfattende eftersalgssupport

UDFORSK UDVALGET AF MODELLER

XF SPORTBRAKE

XF SPORTBRAKE

Markant design, dynamisk kørsel og topmoderne teknologier.

- Brændstofforbrug: Fra 5,1 l/100 km
- CO2-udledning: Fra 135 g/km
- Tophastighed: 219 km/t
- Acceleration: 0-100 km/t 10,0 sek.
- Bagagevolumen 565 liter
F-PACE

F-PACE

Luksuriøs performance-SUV byder på praktisk og effektiv ydelse.

- Brændstofforbrug: Fra 5,5 l/100 km
- CO2-udledning: Fra 145 g/km
- Tophastighed: 195 km/t
- Acceleration: 0-100 km/t 10,2 sek.
- Bagagevolumen: 650 liter (med dækreparationssystem)
I-PACE

I-PACE

Jaguars første fuldelektriske performance-SUV.

- Rækkevidde: Op til 415 km
- CO2-udledning: 0 g/km
- Tophastighed: 200 km/t
- Acceleration: 0-100 km/t 4,8 sek.
- Bagagevolumen: 656 liter

KONTAKT ET SPECIALISERET SALGSCENTER

Uanset hvor unik din forespørgsel er vedrørende din bilbark, står vores specialiserede salgsteams klar til nærmere at diskutere ombygningen af Jaguar og Land Rover til brug i redningstjenesten:

tlf.: +44 (0) 1920 885126
e-mail: [email protected]

‡De angivne værdier er NEDC2-beregnet ud fra producentens officielle WLTP-tests i henhold til EU-lovgivningen. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2- og brændstoføkonomital kan variere afhængigt af hjulmontering og evt. monteret ekstraudstyr. WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændstofforbrug og CO2-tal for personbiler. Derefter kan den korrekte beskatningsform vælges.


WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændstofforbrug og CO2-tal for personbiler. Den måler brændstof- og energiforbrug samt rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil.


***Tør: Volumen målt ved hjælp af massive blokke, der opfylder VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm).

Våd: Volumen målt ved at simulere fyldning af bagagerummet med væske. ∆Tallene gælder for sæder, som er bevæget helt frem og ikke er vippet.