KONTAKT OS

Vores eksperter kan guide dig gennem vores udvalg af køretøjer og serviceydelser og besvare alle dine spørgsmål.

INTERNATIONALE KONTAKTER

Hvis du er flådekunde og ønsker at købe biler på mere end ét marked, kan du drage fordel af en Jaguar og Land Rover International salgsaftale, der serviceres af en international Key Account Manager, som understøtter dine indkøb og eftersalgskrav på tværs af grænserne for både Jaguar og Land Rover.

Telefon: +44 (0) 1920 885126
E-mail: [email protected]

REGIONALE KONTAKTPERSONER

Vores Fleet & Business Sales Team vil give dig specialistsupport og et enkelt kontaktpunkt i forbindelse med dine behov vedr. både Jaguar og Land Rover.

Peter Veng Andersen

Telefon: +45 76342211
E-mail: [email protected]SPECIALKUNDER

Vi tilbyder et bredt udvalg af højtydende luksusbiler til kunder over hele verden. Det omfatter bl.a. diplomat-, ambassade- og militærpersonale samt alle, som ønsker pansrede køretøjer og redningskøretøjer.

REDNINGSTJENESTER

REDNINGSTJENESTER

Vores kombinerede portefølje af Jaguar- og Land Rover-køretøjer anvendes af redningstjenester verden over og leverer høj ydelse i al slags terræn og klassens førende egenskaber til at udføre alle udkald med ro i sindet.
SALG TIL MILITÆRPERSONALE

SALG TIL MILITÆRPERSONALE

Personer i militæret kan være berettigede til lavere priser på biler i hele Jaguar-sortimentet.
SALG TIL DIPLOMATER

SALG TIL DIPLOMATER

Gennem vores diplomatiske salgsprogram tilbyder Jaguar en række køretøjer, der afspejler det diplomatiske samfunds særlige behov, udfordringer og prestige.
AMBASSADESALG

AMBASSADESALG

Med køretøjer fra hele Jaguars portefølje, der passer perfekt til ambassadelivet, bygger og distribuerer vi skræddersyede bilparker til regeringer verden over.