JAGUAR ERHVERVSBESKATNING

Oplev den ægte Jaguar-følelse på favorable betingelser.
JAGUAR ERHVERVSBESKATNING

Den helt særlige Jaguar-følelse – som firmabil

En Jaguar som firmabil er til dig, der gerne vil skille dig ud. Du får en bil med karakter, personlighed og et unikt, britisk design. Og netop kombinationen af et modigt design og det nyeste indenfor moderne bilteknologi giver dig den helt særlige Jaguar-følelse – for har du først siddet bag rattet på en af vores modeller, så ved du, hvad ægte køreglæde er.


Vores modeller har et stort udvalg af udstyr og giver dig mange muligheder for sammensætte en helt individuel Jaguar, der passer til netop dine behov.

3 STEP TIL DIN JAGUAR

1. Prøv Jaguar og vælg model

Find netop den Jaguar, som passer til dit behov. Oplev hvordan køreegenskaber, alsidighed og komfort opleves bag rattet af en moderne Jaguar.

2. Skræddersyet tilbud

Få skræddersyet et tilbud, som passer til netop dine behov. Det tager ikke lang tid for os at tilpasse kriterierne i et leasingforslag, så det passer til netop dit kørselsbehov, forbrug og økonomi.

3. Kør afsted

Det tager ikke lang tid for os at levere din drømmebil og måske har vi den allerede på lager. Oplev alle fordelene ved en Jaguar og ikke mindst alle frihederne ved leasing.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt din forhandler hvis du har spørgsmål til privatleasing eller vores modeller.
BRUG FOR HJÆLP?

Hvorfor vælge Jaguar Business?

Attraktiv Beskatningspris

Lave driftomkostninger, lavt brændstofforbrug og høje gensalgspriser er årsager til konkurrencedygtige beskatningspriser på Jaguar.

Ingen Bekymringer

Drop alle dårlige oplevelser omkring værditab og gensalg af bil. Tag din nye bil med hjem, når du har indleveret din gamle.

Kom nemt igang

Lad os i fællesskab sammensætte leasingaftalen, så den passer med dine behov.

Reperationer og Service

Din leasingaftale indeholder altid service og reperation, derfor vil du aldrig opleve uforudsigelige udgifter i din biløkonomi.

Værd at vide om Jaguar Erhvervsbeskatning:

Med Jaguar kan du tilpasse din firmabil så den passer til dine behov. Vi tilbyder en lang række ekstraudstyr til din bil, hvad end du har behov for head-up display, digitalt display eller ekstra god lyd. Mulighederne er uendelige.

OPEN ALL
Hvad indgår i den månedlige beskatning?
Hvor ofte kan jeg skifte bil?
Hvorfor skal jeg vælge en Jaguar som firmabil?

SE VORES ANDRE FINANSIERINGSMULIGHEDER

PRIVATLEASING

PRIVATLEASING

Privatleasing er for dig, der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning. Du betaler blot en månedlig ydelse, som dækker omkostningerne ved at være kørende i bilen.
FLEXLEASING

FLEXLEASING

Erhverv eller privat. Stor fleksibilitet til dig der selv vil styre din biløkonomi. Med flexleasing får du mulighed for selv at styre din biløkonomi, og samtidig undgår du at binde store beløb i bil eller registreringsafgift. Kontakt en forhandler for et uforpligtende tilbud.
SPLITLEASING

SPLITLEASING

Firmabil uden beskatning. Med splitleasing laves der to enslydende leasingkontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.