JAGUAR FLEXLEASING

JAGUAR FLEXLEASING

JAGUAR TILBYDER EN FLEKSIBEL BILØKONOMI!

Ved flexleasing får leasingtager den lavest mulige ydelse med størst mulig fleksibilitet. Restværdien fastsættes i samarbejde mellem leasingtager og forhandler.

Når en leasingperiode er ovre, er der to muligheder; Enten anviser leasingtager en køber til den fastsatte restværdi ellers forlænges leasingaftalen.

Fordelene ved flexleasing finder du i den lave månedlige ydelse med fuld fleksibilitet i forhold til kilometerforbrug. Ligeledes finder du en fordel i ikke at skulle betale registreringsafgift ved aftalens indgåelse.

Eksempler på flex scenarier
OBS: Nedenstående er eksempler på finansiel erhvervsleasing og hvordan en evt. aftale kunne lyde. Der er altså mulighed for at skræddersy et tilbud, som passer til dine behov. Eksempelvis en operationel aftale. Ønskes privat flexleasing af nedenstående eksempler tillægges moms (ekskl. restværdien).

JAGUAR F-TYPE COUPÉ 2.0P I4 300PS RWD R-DYNAMIC AUTO*

Kraftfuld, smidig og helt igennem sin egen: F-TYPE er en værdig arvtager til den legendariske E-TYPE. Bilen er netop lanceret i en ny udgave, som denne beregning også bygger på.

Udvalg af ekstraudstyr:
- Nye LED-Lygter for og bag
- Touch Pro m. 10” Touchskærm
- 6-vejs elektriske sæder beklædt i læder og ruskind
- Aktiv sportsudstødning
- 19” dobbeltegede fælge i Diamond Turned finish
- Nyt interaktivt førerdisplay på 12,3”

Pris ikke tilgængelig. Vi er i gang med at opdatere vores priser.
JAGUAR F-TYPE COUPÉ 2.0P I4 300PS RWD R-DYNAMIC AUTO*

SE VORES ANDRE FINANSIERINGSMULIGHEDER

PRIVATLEASING

PRIVATLEASING

Privatleasing er for dig, der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning. Du betaler blot en månedlig ydelse, som dækker omkostningerne ved at være kørende i bilen.
ERHVERVSBESKATNING

ERHVERVSBESKATNING

Med Jaguar erhvervsbeskatning tilbyder vi en firmabil med nogle af klassens bedste køreegenskaber og enestående komfort. Jaguars business varianter har et stort udvalg af udstyr og byder på mange muligheder, der kan opfylde dit behov og dermed give den ultimative køreoplevelse.
SPLITLEASING

SPLITLEASING

Firmabil uden beskatning. Med splitleasing laves der to enslydende leasingkontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.