REMOTE APP

REMOTE APP

Remote App1, 2giver dig mulighed for at følge med i og kontrollere din Jaguars status, sikkerhed og helbredstilstand direkte fra din smartphone.


Tilgængelig gennem din Remote abonnements-pakke.

TAG KONTROL OVERALT

FJERNBETJENT KLIMAKONTROL

Gør din Jaguar klar på forhånd ved at indstille temperaturen, så du og dine passagerer kan føle jer tilpas, så snart I stiger ind i bilen.

BILENS STATUSINFORMATION

Tjek dit aktuelle brændstofniveau eller rækkevidde, døre og vinduespositioner og låse. Se hvor bilen senest har været parkeret, og find tilbage til bilen med vores 'til-fods'-vejledning.

VEDLIGEHOLDELSES-ALARM

Hold øje med din bils tilstand - for eksempel hvis den mangler flydende væsker - og blive adviseret om, hvordan du løser eventuelle problemer hurtigt og effektivt.

RUTE-HISTORIK

Optag automatisk din rutehistorik, tilføj din rute og kilometer-data. Informationen kan eksporteres via email i Excel-format til afrapportering af udgifter.

BESKYTTELSESTILSTAND

Advarer dig mod enhver uautoriseret interaktion med din bil.  Guardian Mode3, 4 hjælper dig til at kunne slappe af 24/7.

TYVERIALARM

Hvis en automatisk tyverialarm4 er blevet udløst på din bil, bliver du præsenteret for en notifikation på din app.

LÅSE-PÅMINDELSE

Hvis din Jaguar har været efterladt ulåst i 15 minutter, vil du få en alarm på din smartphone, der giver dig mulighed for at låse dørene via telefonen, uanset hvor du er.

FJERNSTEREDE LYDE OG BLINK

Find din Jaguar i et tæt befolket område ved at tænde advarselsblinkene, lyset og en lydalarm.

FJERNBETJENT LÅS OG LÅS-OP

Lås eller lås op for dørene, tilslut alarmen, fold dine sidespejle ind, luk vinduerne og tænd advarselsblinkene. Alt sammen blot ved at trykke på en knap.

FJERNBETJENT NULSTILLING AF ALARM

Hvis din bils alarm går vil du få en besked på din smartphine, der giver dig mulighed for at nulstille alarmen straks.

WAKE-UP'-FUNKTION

For at spare batteri vil visse ikke-essentielle Remote-funktioner lukke ned, hvis du ikke kører i din Jaguar i 4 dage. Du kan planlægge en 'Wake-up', der reaktiverer funktioner på det tidspunkt, du vælger.

INTUITIVE SIKKERHEDSFUNKTIONER

Hvis nogen flytter din Jaguar ulovligt, vil Secure Tracker og Secure Tracker Pro sørge for, at du er et skridt foran.
INTUITIVE SIKKERHEDSFUNKTIONER

1Tilgængelig til download via Apple App Store eller Google Play til de fleste AndroidTMog AppleTMiOS smartphones. Jaguar Remote App kræver netværksforbindelse, en kompatibel smartphone, en InControl-konto og et Remote-abonnement. For fortsat brug af de relevante funktioner efter den indledende abonnementsperiode, skal du forny dit abonnement og betale den gældende fornyelsespris.


2InControl-funktioner, muligheder og deres tilgængelighed er altid afhængigt af markedet. Tjek med din forhandler for lokal markedstilgængelighed og de samlede vilkår. Visse funktioner kræver et passende SIM med passende data-abonnement som kræver yderligere abonnement efter den indledende periode, der bliver anbefalet af din forhandler. Mobilforbindelse kan ikke garanteres på alle steder. Information og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inkluderer skærme eller sekvenser, der er afhængig af softwareopdateringer, versionskontrol og andre system/visuelle ændringer er afhængig af de valgmuligheder, du vælger. Samlede vilkår og betingelser kan læsesher.


3Kun tilgængelig på særlige markeder.


4InControl Remote, Secure Tracker eller Secure Tracker Pro-abonnement og InControl-konto er påkrævet. Secure Tracker og Secure Tracker Pro-service skal aktiveres, og bilen skal være i et område med netværksdækning. For fortsat brug af de relevante funktioner efter den indledende abonnementsperiode, skal du forny dit abonnement og betale de gældende omkostninger.