VINTERHJUL OG DÆK

Testet og klargjort

Vi præsenterer nu de originale "Jaguar Genuine Winter Wheels" og "Approved Tyres".


Særligt godkendt efter at være testet under ekstreme forhold i nogle af verdens mest barske, kolde og våde miljøer. Selv i disse områder lever de op til vores strenge kvalitetskrav, og derfor kan de med sikkerhed også klare dine vinterudfordringer.

HØJHASTIGHEDS-TEST PÅ GLATBANE

For at sikre det bedst tænkelige vejgreb, selv i voldsomt regnvejr.

TEMPERATUR-TEST

For at sikre, at dine hjul kan præstere ved temperaturer fra -40 til 80 grader, og under forhold med 100% relativ luftfugtighed.

KANTSTENS-TEST

Med 40 km/t har vi påkørt en 15 cm. høj kantsten for at sikre, at dine hjul kan modstå uheldige påkørsler af kantsten og alligevel fastholde den strukturelle integritet.

BEVISELIGT KORTERE BREMSELÆNGDE

At kunne stoppe hurtigt og kontrolleret er endnu vigtigere i koldt og vådt vejr. Jaguar Approved Winter Tyres har en markant kortere bremselængde end vores sommerdæk ved vinterkørsel. Bremselængden er reduceret med op til 64% ved en fart på 60 km/t på isglatte veje.*


Ved pludselige og kraftige temperaturfald, vil du således stadig trygt kunne køre videre.

BEVISELIGT KORTERE BREMSELÆNGDE

EU-GODKENDT

Jaguar Approved Winter Tyres har to godkendte og standardiserede kvalitetsmarkører, kontrolleret og godkendt af de relevante myndigheder i EU. "M+S" og "3-Peak Mountain Flake"-ikoner viser, at dækkene opfylder kravene til at køre under ekstreme vejrforhold.

MUDDER OG SNE
3-PEAK MOUNTAIN SNOW FLAKE

KONTAKT OS

Vælg trygt de rigtige vinterhjul og dæk. Kontakt os allerede i dag.

TILBEHØR

Personliggør din Jaguar med et bredt udvalg af tilbehør, der er specelt designet til din bil.
TILBEHØR

*Testresultaterne er baseret på sammenligning af sommer- og vinterdæk monteret på F-PACE under kørsel på gradueret isdækket overflade ved en hastighed på 60 km/t.