F-TYPE
SPECIFIKATIONER

F-TYPE COUPÉ
P300 RWD AUTOMATIC
F-TYPE COUPÉ R-DYNAMIC

F-TYPE COUPÉ R-DYNAMIC

P300 RWD AUTOMATIC

PRÆSTATIONER
BRÆNDSTOFØKONOMI
DRIVLINJE
VÆGT
DIMENSIONER
LOFTSHØJDE
BENPLADS
BAGAGERUMSKAPACITET
VENDERADIUS

VÆLG DIN F-TYPE

Coupé og Cabriolet karrosserier fås. Hver af dem har sin egen unikke karakter, men begge tilbyder medrivende ydelse, avancerede køreegenskaber og en uovertruffen førerfokuseret oplevelse.

(1) Motordata er ikke blevet certificeret igen i 2019. De viste data er i overensstemmelse med NEDC-certificeringen fra 2017.


Se WLTP-tal.


WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændstofforbrug og CO2 -tal for personbiler. Den måler brændstof- og energiforbrug samt rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil.​ TEL (Test Energy Low) og TEH (Test Energy High) vises som en serie under WLTP-testforanstaltninger. TEL henviser til de laveste / mest økonomiske tal (med det nemmeste sæt valgmuligheder). TEH henviser til de højeste / laveste økonomiske tal (med det tungeste sæt valgmuligheder). WLTP-lovgivning dikterer, at hvor der er 5 g CO2 -variation mellem TEL og TEH, er kun TEH deklareret.


1,584 på 20 "hjul.

1,628 på 20 "hjul.

Tør: Volumen målt med VDA-kompatible faste blokke(200mm x 50mm x 100mm).

Vådt: Volumen målt ved at simulere bagagerummet fyldt med væske.