JAGUAR F‑PACE
SPECIFIKATIONER

F-PACE
D200 AWD AUTO MHEV
F-PACE

F-PACE

D200 AWD AUTO MHEV

PRÆSTATIONER
BRÆNDSTOFØKONOMI
DRIVLINJE
VÆGT
DIMENSIONER
LOFTSHØJDE
BENPLADS
BAGAGERUMSKAPACITET
JORDRYDNING
VENDERADIUS

ELEKTRISK RÆKKEVIDDE (ELBIL)

53

km††

(Op til) på F-PACE P400e

CO2-UDLEDNING

49g/km††


(Fra) på F-PACE P400e

BRÆNDSTOFFORBRUG

2,2††


(Fra l/100 km) på F-PACE P400e

BAGAGERUMSKAPACITET

1.842

liter✦

På F-PACE P250

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

F-PACE SVR

F-PACE SVR

Med sin 5,0-liters supercharged V8-motor og en tophastighed på 286 km/t er F-PACE SVR Jaguars ultimative performance-SUV.
UDFORSK DENNE MODEL
PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Med F-PACE Plug-in hybrid får du endnu bedre brændstoføkonomi og nuludledning ved ren elektrisk kørsel.
SE MERE
JAGUAR F-PACE MODELLER

JAGUAR F-PACE MODELLER

Se hele modelprogrammet her.
UDFORSK MODELLER
OVERBLIK

OVERBLIK

Oplev, hvad der skaber en helt bemærkelsesværdig kørsel i F-PACE.
UDFORSK OVERSIGTEN

De angivne værdier er NEDC2 beregnet ud fra producentens officielle WLTP-tests i overensstemmelse med EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2-værdier, brændstoføkonomi, energiforbrug og tal for rækkevidde kan variere afhængigt af faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, hjulmontering og tilbehør. NEDC2 er tal, der er beregnet ved hjælp af en formel fastsat af regeringen på grundlag af WLTP-tal svarende til det, som disse tal ville have været under den gamle NEDC-test. Derefter kan den korrekte beskatningsform vælges.

††De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2-værdier, brændstoføkonomi, energiforbrug og tal for rækkevidde kan variere afhængigt af faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, hjulmontering, monteret tilbehør og batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

I kombination med elmotor.

Inklusive fører på 75 kg, alle væsker og 90 % brændstof.

Inklusive alle væsker og 90 % brændstof.

Tør: Volumen målt ved hjælp af massive blokke, der opfylder VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Volumen målt op til taghimlen. Bagagerumskonfigurationen og den samlede bagagevolumen afhænger af køretøjets specifikationer (model og drivlinje) og markedet, og om der er monteret reservehjul i fuld størrelse eller pladsbesparende reservehjul.

Våd: Volumen målt ved at simulere fyldning af bagagerummet med væske. Volumen målt op til taghimlen. Bagagerumskonfigurationen og den samlede bagagevolumen afhænger af køretøjets specifikationer (model og drivlinje) og markedet, og om der er monteret reservehjul i fuld størrelse eller pladsbesparende reservehjul.

Data for vægt afspejler biler med standardspecifikationer. Ekstraudstyr øger vægten.