Lynhurtig el venter dig

Lynhurtig el venter dig

At køre i en F-PACE på ren el er noget særligt. Og det skal opleves i virkeligheden.
Book en prøvetur

Op til 52 km elektrisk køreglæde

I en F-PACE Plug-in Hybrid kan du køre op til 52 km på ren el. Under kølerhjelmen gemmer der sig en benzinmotor og en avanceret elmotor, som er drevet af et 17.2 kWh litium-batteri. Det giver bilen hele 404 lynhurtige hestekræfter, et moment på 640 Nm og en acceleration fra 0-100 km/t på 5,3 sekunder.

Med en DC-hurtiglader tager det kun 30 minutter at lade batteriet 80 % op. Det er perfekt for dig som pendler eller kører meget i byen og gerne vil mindske dit klimaaftryk uden, at du går på kompromis med køreglæde.

Fire fakta om opladning

OPLADNINGSTID 10-80 % (AC)

3 timer og 40 minutter


Ladetid gælder ved opladning med 3,7kW på en 11kW ladeboks

OPLADNINGSTID 10-80% (DC)

30 minutter


Ladetid gælder ved opladning med op til 32kW på en DC ladestander

ELEKTRISK RÆKKEVIDDE

52 km†‡


Dine korte køreture er perfekt egnede til kørsel på el.

BRÆNDSTOFFORBRUG*

45,5 km/l


Co2-udslip 49 g/km.

PRISBELØNNET DESIGN OG HYBRIDTEKNOLOGI

F‑PACE er én af de få biler, der både har vundet prisen som World Car of the Year og World Car Design of the Year. Den nye Jaguar F-PACE plug-in-hybrid fortsætter med at udtrykke vores værdier om progressivt design og moderne luksus.​

HVORFOR VÆLGE F-PACE PLUG-IN HYBRID?

NEM OPLADNING

NEM OPLADNING

Uanset, om du holder parkeret ved din destination eller oplader undervejs, har du forskellige muligheder for at lade bilen op, uanset hvor du er.

• Brug af en hjemmelader
• Offentlig opladning og lynopladning med jævnstrøm*
FORBEDRET BRÆNDSTOFØKONOMI

FORBEDRET BRÆNDSTOFØKONOMI

Jaguar F-PACE Plug-in hybrid kombinerer et batteri med en benzinmotor, som sikrer optimal effektivitet.

• Elektrisk kørsel sænker det overordnede brændstofforbrug
REDUCERET UDLEDNING

REDUCERET UDLEDNING

F-PACE Plug-in hybrid byder på imponerende lav CO2 -udledning
og helt ned til 0 ved kørsel på el, hvilket kan medføre en række fordele.

• Reduceret CO2 -udledning
• Betal mindre i skat og forbrugsskatter

PLUG-IN HYBRID ELLER EL?

ELEKTRIFICERING MED JAGUAR

ELEKTRIFICERING MED JAGUAR

Enkel og tilgængelig opladning, store besparelser og en mere bæredygtig køreoplevelse. Jaguars elektriske verden venter.
UDFORSK I-PACE
VALGET ER DIT

VALGET ER DIT

Dynamisk, raffineret og kraftfuld. Oplev din F-PACE Plug-in hybrid.
VÆLG MODEL

*Brug af en DC offentlig ladestander på 50 kW.


Se WLTP-værdier.


WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændstofforbrug og CO2 -tal for personbiler. Den måler brændstof- og energiforbrug samt rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil.

Officielle EU-testtal fra producenttests under EU-lovgivning. Kun til brug for sammenligning. De faktiske tal og overordnede data for elbilens ydelse kan variere alt efter kørsels- og miljøværdier.

Specifikke features kan være ekstraudstyr; kontakt venligst din lokale forhandler for oplysninger om tilgængelighed. Visse features kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt. De informationer og billeder, der vises på denne webside i forbindelse med teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af softwareopdatering, versionskontrol og andre system-/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr. Alle features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal hele tiden have fuld kontrol over bilen.


Officielle brændstofforbrugsværdier for F-PACE-rækkevidden (undtagen PHEV) i km/l: Kombineret 45,5. (WLTP) CO2, udledning 45 g/km. Tal for elbilers rækkevidde er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute. Den opnåede rækkevidde varierer alt afhængigt af køretøjets og batteriets tilstand, den faktiske rute, omgivelserne og kørestilen. De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. Værdier for CO2, brændstoføkonomi, energiforbrug og rækkevidde kan variere afhængigt af faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last og tilbehør.