UDFORSK JAGUAR E-PACE

UDFORSK JAGUAR E-PACE

STYRKE OG LIGEVÆGT

Et skulpturelt ydre og en selvsikker holdning. Avancerede LED-lygter smelter sammen med det karakteristiske Gloss Black-logo.

E-Pace 24MY
KLIK FOR AT INTERAGERE

ELEGANT FINISH

Alle detaljerne i interiøret er nøje udvalgt; fra kontrastsyningerne til det indprintede monogrammønster på knapperne, Coventry-mærke på sæderne og Jaguar-logoet på nakkestøtten.
DESIGN DIN EGEN

KRAFTFULD OG ADRÆT

Slip elmotoren løs, og mærk Jaguars styrker.

INTELLIGENTE KØREINDSTILLINGER

Hybrid Mode optimerer effektiviteten. Save Mode gemmer strømmen, til du aktiverer EV Mode.
ELEKTRISK RÆKKEVIDDE
INTELLIGENT OPLADNING

SPECIFIKATIONER

0-100 KM/Tㅤㅤㅤㅤ

7,3Sekunder

0-100 km/t på 6,5 sekunder i Jaguar E-PACE P300e

MAKSIMAL STYRKE ㅤㅤ

269HK

227kW i Jaguar E-PACE P300e

UDLEDNING (FRA) ㅤㅤ

33g/km ††

Ingen udledning under elektrisk kørsel.

BAGAGERUMSKAPACITET

601Liter

Vådvolumen er den branchestandard, der måles ved at fylde bagagerummet med væske

RESPONSIVE STYREEGENSKABER

Reager på vejen forude i realtid. Jaguar E-PACEs valgfri Adaptive Dynamics justerer automatisk bilens affjedring, gearskift og styring for at opnå den optimale køreoplevelse. Eller tag fuld kontrol med Configurable Dynamics, som kan indstilles til din kørestil.

SELVTILLID UANSET OMSTÆNDIGHEDERNE

Tag kontrol over din Jaguar E-PACEs ydeevne ved at vælge en af fire JaguarDrive Control-indstillinger. Optimer ydeevnen, komforten eller effektiviteten. Og alt efter vejrforhold kan du vælge regn-, is- og snetilstand for automatisk at justere motor- og bremseindstillingerne.

FORBINDELSE OG KOMFORT

Ubesværet forbindelse. Teknologi skabt til dig.

HOLD FORBINDELSEN

Pivi Pro er den ultimative kompagnong på køreturene. 1 Få de vigtigste informationer via den 11.4" buede touchskærm og vær altid opdateret med trådløs software-opdatering.

KABINELUFTRENSER

Kabineluftrenseren overvåger indeklimaet i kabinen, og filtrerer den luft, der strømmer ind i, således at støv og pollen reduceres.

HOLD DIG OPDATERET

Hold fokus på vejen. Vælg det konfigurerbare 12,3" interaktive førerdisplay (IDD) og head-up displayet, der projicerer de vigtigste informationer op på forruden.

KØRSELSASSISTENT

Vælg mellem forskelligt udstyr, som er designet til at gøre både kørsel og parkering nemt. Du får adgang til Driver Assistance Mode via knapper på rattet.

UHINDRET UDSIGT

Hold øje med vejen bag dig via ClearSight bakspejlet.5 Uanset om passagererne eller bagagen tager noget af dit udsyn, sørger ClearSight bakspejlet for, at du har udsyn.
BYG DIN EGEN

UDFORSK

MODELLER

MODELLER

Se alle modeller og specifikaitoner
OVERBLIK

OVERBLIK

Uovertruffen alsidighed i karakteristisk Jaguar-design.

††Se WLTP-tal

De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2-værdier, brændstoføkonomi, energiforbrug og rækkevidde kan variere alt efter faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, monterede hjul, monteret tilbehør, faktisk rute og batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.


1Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Jaguar forhandler.

2Din bil er forberedt til Apple CarPlay. De tjenester, der tilbydes af Apple CarPlay, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

3Din bil er forberedt til Android Auto. De tjenester, der tilbydes af Android Auto, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.android.com/auto/.

4Kun kompatible smartphones

5Underlagt lokal lovgivning. Hvis brillebrugere med briller med glidende overgang eller flerstyrkeglas har problemer med at fokusere på det digitale billede i ClearSight-bakspejlet, kan de altid vende tilbage til almindelig bakspejlsvisning igen. Der er ikke tale om et live-billede. Tjek omgivelserne for en sikkerheds skyld. Underlagt lokal lovgivning.


Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) og land eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.


Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.


Pivi-og InControl-funktioner, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det enkelte land - spørg din Jaguar forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusiv skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr. Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker, der tilhører Amazon.com, Inc. eller dets datterselskaber. Visse Alexa-funktioner afhænger af smart home-teknologi. Brug af Amazon Alexa kræver en Amazon-konto.


MeridianTM er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og “three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.


Apple CarPlay er et varemærke, der tilhører Apple Inc. Der kan gælde betingelser for slutbrugeren.


Android Auto er et varemærke, der tilhører Google LLC.