ADVANCED DRIVER ASSISTANCE SYSTEMS (ADAS)

Bil passerer en bro

DRIVER ASSISTANCE MODE

Inklusiv Automatisk Nødbremse, Vognbaneassistent, Advarsel om fartgrænser og Automatisk skiltegenkendelse.

JDX rat
JDX rat

FØRERASSISTENTER

Når du tænder bilen, starter den i en prædefineret indstilling.

illustration af nødbremse-teknologi

NØDBREMSE

Registrerer, hvis der er risiko for en kollision med et andet køretøj, fodgængere eller cyklister. Assistenten viser en advarsel i instrumenteringen og advarer føreren om at bremse. Hvis føreren ikke reagerer, bremser bilsen selv.
Jaguar vognbaneasistent

VOGNBANEASSISTENT

Hvis du utilsigtet forlader din vognbane på motorvejen, vil din Land Rover ikke kun advare dig om situationen, men også styre dig sikkert tilbage i din egen vognbane.
Skiltegenkendelse

BLINDVINKEL-SENSOR

Blind Spot Assist2  Et blinkende ikon i sidespejlet gør dig opmærksom på forhindringer, som befinder sig i eller hurtigt nærmer sig din blinde vinkel. Derudover guider styrtøjet dig, så du trækker væk fra en potentiel koillision.
Skiltegenkendelse

SKILTEGENKENDELSE MED ADAPTIV FARTGRÆNSE-PILOT

Viser fartgrænsen i instrumenteringen eller i head-up displayet. Når funktionen er aktiv, bruger fartgrænse-piloten Automatisk skiltegenkendelse 3 til at justere din fart.
Illustration af bilens køretilstand

TRÆTHEDSASSISTENT

Driver Condition Monitor registrerer, om du er træt, og giver dig en advarsel, hvis det er tid til en pause. Det gør den ved at holde øje med, hvordan du betjener rattet, bremsen og speederen.
Illustration af Kollisionsadvarsel, bag

KOLLISIONSASSISTENT, BAG

Kollisionsassistenten bag registrerer bagfra kommende biler, som ikke bremser ned. Systemet vil forsøge at få billisten til at bremse ved at aktivere katastrofeblink.

PARKERINGSASSISTENTER

FIND EN PARKERINGSPLADS, OG PARKÉR UBESVÆRET.

Parkeringscensor for og bag

PARKERINGSCENSOR FOR OG BAG

Når du vælger bakgear, aktiveres sensorer på for- og bagkofangeren. Ud over feedback i form af lyd angiver touchskærmens display, hvor tæt du er på forhindringer.
Illustration af overvågning af trafikken bagud

REAR TRAFFIC MONITOR

Når du bakker din bil ud fra f.eks. en parkeringsplads, advarer systemet mod bagvedkrydsende biler og fodgængere, der nærmer sig fra siderne.
Illustration af Udstigningsassistent

UDSTIGNINGSASSISTENT

Registrerer køretøjer og cyklister, der nærmer sig bagfra, og via advarselslys i døren advarer den passagererne mod uhensigtsmæssige udstigninger.

DESIGN DIN EGEN

Brug konfiguratoren og design din Jaguar.

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Luksuriøs, praktisk og effektiv performance SUV
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Den perfekte kombination af design, dynamik og ydeevne
JAGUAR I-PACE

JAGUAR I-PACE

En elektrisk performance SUV
JAGUAR F-TYPE

JAGUAR F-TYPE

Adrenalin. Hjertebanken. En ægte sportsvogn.
JAGUAR XE

JAGUAR XE

Vores mest avancerede, effektive og raffinerede sedan.
JAGUAR XF

JAGUAR XF

Et luksuriøs design, dynamiske køreegenskaber og førende teknologier.

*Hvis dit køretøj skal sættes i transporttilstand eller servicetilstand i mere end 10 timer, bedes du kontakte Tracking Call Centre for at anmode om assistance.


1Vigtigt: Biler på GSR II markeder og/eller NCAP markeder skifter automatisk til "High" hver gang bilen tændes. På andre markeder er tilstanden den, som føreren indstillede sidst, bilen var tændt. Uanset marked vil de instillinger, der er valgt under tilstanden "Costum" være dem, der er aktive hver gang, bilen tændes. GSRII (General Safety Regulation II) er sikkerhedsregler, der er trådt i kraft for nye modeller i 2022, og det disse regler vil være gældende for de modeller, der lanceres i 2024.
2nControl-funktioner, valgmuligheder og tilgængelighed afhænger af markedet - tjek med din forhandler for tilgængelighed og vilkår på dit lokale marked. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en passende datakontrakt, som kræver yderligere abonnement efter den indledende periode, som din forhandler har oplyst. Mobiltilslutning kan ikke garanteres alle steder. Oplysninger og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, herunder skærme eller sekvenser, kan ændres afhængigt af softwareopdateringer, versionsstyring og andre system-/visuelle ændringer afhængigt af valgte indstillinger. Fulde vilkår og betingelser kan findes her.
3InControl-konto er påkrævet. For at fortsætte med at bruge den relevante funktion efter den indledende abonnementsperiode, skal du forny dit abonnement og betale de gældende fornyelsesgebyrer.
4Afhænger af netværkstilslutning
5InControl Remote, Secure Tracker eller Secure Tracker Pro-abonnement og InControl-konto er påkrævet. Secure Tracker og Secure Tracker Pro-tjenester skal aktiveres, og køretøjet skal befinde sig i et område med netværksdækning. For at fortsætte med at bruge den relevante funktion efter den indledende abonnementsperiode, skal du forny dit abonnement og betale de gældende fornyelsesgebyrer.


†For yderligere information, skal du downloade iGuide-appen.

Download iGuide til Apple

Download iGuide til Android.

Ekstraudstyr og tilbehør er forskelligt fra marked og bilmodel. Noget udstyr er afhængig af funktioner, som skal installeres før, det fungerer. Kontakt din forhandler ved spørgsmål eller design din bil online.


Bilens funktioner bør kun benyttes, når det er sikkert. Føreren skal sikre sig fuld kontrol over bilen under kørsel.

Kun for kompatible smartphones.