INCONTROL KØRSELSASSISTENT

KØRSELSFUNKTIONER

InControl inkluderer kørselsassistentfunktioner som standard og ekstraudstyr, så du får mest muligt ud af din Jaguar og opnår den mest sikre kørsel, uanset hvor din rejse fører dig hen. Spørg din forhandler om de funktioner, som passer bedst til dig.

AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING

AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING

Det autonome nødbremsesystem sikrer, at dit køretøj altid er klar til at reagere på pludselige risici, hvilket reducerer risikoen for potentielle kollisioner.
LANE DEPARTURE WARNING

LANE DEPARTURE WARNING

Systemet registrerer, hvis din bil utilsigtet forlader vognbanen, og underretter dig med en visuel alarm og lette vibrationer i rattet.
LANE KEEP ASSIST

LANE KEEP ASSIST

Hvis du utilsigtet forlader din vognbane på motorvejen, vil din Jaguar ikke kun advare dig om situationen, men også styre dig sikkert tilbage i din egen vognbane igen.
DRIVER CONDITION MONITOR

DRIVER CONDITION MONITOR

Driver Condition Monitor registrerer, hvis du begynder at blive døsig, og advarer dig i god tid, hvis du har brug for en pause.
TRAFFIC SIGN RECOGNITION

TRAFFIC SIGN RECOGNITION

Traffic Sign Recognition viser ændringer i hastighedsgrænserne og andre vejskilte på instrumentpanelet.
ADAPTIV FARTPILOT MED KØASSISTENT

ADAPTIV FARTPILOT MED KØASSISTENT

Indstil din kørehastighed samt en afstand, som skal holdes til forankørende køretøjer, hvorefter dit køretøj automatisk tilpasser hastigheden, hvis andre trafikanter sænker hastigheden.
INTELLIGENT NØDOPBREMSNING

INTELLIGENT NØDOPBREMSNING

Registrerer, hvis der er risiko for en kollision med et andet køretøj, og viser en Forward Alert for at advare føreren om at bremse. Hvis føreren ikke reagerer, aktiverer bilen bremserne for at afbøde virkningen af det mulige sammenstød*.
BLIND SPOT MONITOR

BLIND SPOT MONITOR

Et blinkende ikon i det relevante sidespejl gør dig opmærksom på forhindringer, som befinder sig i eller hurtigt nærmer sig din blinde vinkel.
BLIND SPOT ASSIST

BLIND SPOT ASSIST

Hvis dit køretøj registrerer et andet køretøj i din blinde vinkel, når du påbegynder vognbaneskift, tilfører Blind Spot Assist et nøjagtigt beregnet styremoment, så dit køretøj guides sikkert væk fra det køretøj, der nærmer sig.

PARKERINGSFUNKTIONER

Hjælper dig med at manøvrere din Jaguar ind på selv den mest snævre parkeringsplads i byområder. Spørg din forhandler om de funktioner, som passer bedst til dig.

PARKERINGSASSISTENT

PARKERINGSASSISTENT

Parkeringsassistent gør parallelparkering og parkering i båse nemmere, idet det styrer din bil ind på eller ud fra en parkeringsplads. Vælg et gear, og styr hastigheden. Grafik og meddelelser guider dig.
PARKERINGSSENSORER FOR OG BAG

PARKERINGSSENSORER FOR OG BAG

Når du vælger bakgear, aktiveres sensorer på for- og bagkofangeren. Ud over feedback i form af lyd angiver touchskærmens display, hvor tæt du er på forhindringer.
360° PARKERINGSHJÆLP

360° PARKERINGSHJÆLP

Sensorer til parkeringshjælp bag på, foran og på siderne af køretøjet giver dig akustisk og visuel feedback i realtid, så du ved, hvor tæt du er på forhindringer.
BAKKAMERA

BAKKAMERA

Der findes forskellige former for kameraudstyr, som bruges i forbindelse med kørsels- og parkeringsfunktioner til InControl Driving Assistance: Bakkameraet gør parkering på steder med snæver plads mere enkelt. Linjer, der viser køretøjets omrids og den beregnede rute, overlapper bakkameraets billede, som ses på touchskærmen.
360° SURROUND CAMERA

360° SURROUND CAMERA

Surround Camera System sikrer et klart udsyn til omgivelserne via en 360° visning af omgivelserne i touchskærmen. Dette er en hjælp, når du udfører forskellige manøvrer, lige fra parkering ved en kantsten til kørsel ind i og ud fra trange båse samt ved kørsel i kryds.
REVERSE TRAFFIC DETECTION

REVERSE TRAFFIC DETECTION

Systemet advarer dig om køretøjer, fodgængere eller andre farer, der nærmer sig fra begge sider af dit køretøj. Systemet advarer dig med både akustiske og visuelle advarsler, så du ved, hvad der er bag bilen, selv om udsynet er spærret.

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængige. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt.


*Intelligent nødopbremsning er funktionsdygtigt og aktivt i hastighedsområdet fra 10 km/t til 160 km/t.