HVAD ER JAGUAR INCONTROL

InControl er en lang række serviceydelser og applikationer, som forbinder dig med din Jaguar og linker dig ubesværet og sikkert med omverdenen.

Hjertet i InControl er en Intel-processor med flere kerner og Ethernet-netværk med høj hastighed via touchskærmen, og akkurat som en tablet navigerer InControl præcist, holder dig forbundet og underholdt, ringer efter assistance om nødvendigt og meget andet. Fjernbetjente features forbinder dig via din smartphone med din Jaguar, uanset hvor i verden du befinder dig. Kørselsassistenter overtager det besværlige arbejde, så du kan nyde din Jaguars ydelse, uanset om du er ved at parkere i byen eller kører på vejen.

INCONTROL INFOTAINMENT

INCONTROL INFOTAINMENT

Vores mest avancerede underholdningssystem i bilen tager hånd om din underholdning, mens navigationssystemet guider dig frem til din ønskede destination – fra dør til dør. Touch og Touch Pro er konstrueret til at gøre kørslen mere sikker og fornøjelig og er indbegrebet af vores mest avancerede infotainment-systemer i bilen nogensinde. Tilslut din smartphone, så du også kan tilgå apps.
MERIDIAN<sup>TM</sup> LYDSYSTEMER

MERIDIANTM LYDSYSTEMER

Nyd din musik med større klarhed og præcision end nogensinde før, takket være Meridians overlegne lydteknologi til bilen. Vælg mellem 3 Meridian-lydsystemer. Meridian-lydsystemet, der fås med enten Touch eller Touch Pro, Meridian-surround sound-systemet, der fås med Touch Pro eller Meridian Signature-lydsystemet, som tilbyder en optimeret oplevelse.
INCONTROL FORBINDELSESMULIGHEDER

INCONTROL FORBINDELSESMULIGHEDER

Alle personer i din Jaguar kan koble sig på nemt og bekvemt med Connect og Connect Pro-pakkerne for en problemfri oplevelse. Med Remote Essentials eller Remote Premium styrer du også din Jaguar via fjernbetjening. Og du kan vælge den ekstra sikkerhed, som Protect og Secure Tracker-funktionerne tilbyder dig og din Jaguar.
INCONTROL KØRSELSASSISTENT

INCONTROL KØRSELSASSISTENT

InControl kørselsassistentfunktionerne giver dig ro i sindet, så du kører mere sikkert på almindelig vej samt under parkering. Med parkeringsassistenten kan du minimere risikoen for buler og ridser under selv de mest snævre parkeringsforhold i byområder. Kørselsfunktionerne hjælper dig med at holde øjnene på vejen, alarmerer dig om hændelser og risici, og advarer dig, hvis du er ved at miste koncentrationen.

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængige. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt.