MERIDIAN™ LYDSYSTEM TIL JAGUAR

Musik, som matcher din Jaguars fantastiske ydelse.
MERIDIAN™ LYDSYSTEM TIL JAGUAR

EN KONCERTLIGNENDE OPLEVELSE I DIN JAGUAR

Nyd din musik i højere kvalitet end nogensinde før takket være Meridians overlegne lydteknologi til bilen. Innovative teknologier leverer den samme knivskarpe lyd, som du oplever ved en live-koncert via din bils musikanlæg og strategisk placerede højtalere. Med muligheden for unik TrifieldTM-teknologi og Cabin Correction til at kompensere for forskellige overflader og strukturer, får britiske Meridian†† dig til at føle musikkens rytme med exceptionel opløsning, krystalklar diskantlyd og fyldig, dyb baslyd.

MERIDAN-LYDSYSTEM

MERIDAN-LYDSYSTEM

At køre i din Jaguar, mens avanceret lyd fylder kabinen, er én af livets mest sublime oplevelser. Med op til 14* strategisk placerede højtalere, 380 watt og en subwoofer med to kanaler til at sørge for fyldig lyd, tilbyder lydsystemet detaljerig og klar lyd til alle personer i bilen. Du kan vælge mellem 2 versioner afhængigt af dit infotainmentsystem; Touch eller Touch Pro.

*Antallet af højtalere og watt afhænger af den Jaguar, du vælger. Spørg din forhandler, hvis du ønsker yderligere information.
MERIDIAN SURROUND LYDSYSTEM

MERIDIAN SURROUND LYDSYSTEM

For at sikre den emotionelle intensitet, som er forbundet med en live-koncert, er Meridian sound-systemet udstyret med 20* højtalere foran, i siderne og bagi med en samlet effekt på 825 watt samt en subwoofer med to kanaler, og alle dele er perfekt afstemt indbyrdes ved hjælp af Trifield-teknologi. Eksklusivt for Meridianer er, at Trifield kombinerer midter- og surround-kanalerne, med kanalerne i venstre og højre side, hvilket sikrer dig og dine passagerer en fordybende musikoplevelse.

*Antallet af højtalere og watt afhænger af den Jaguar, du vælger. Den viste bil er XE Pure med Meridian surround sound-system. Spørg din forhandler, hvis du ønsker yderligere information.
MERIDIAN-SIGNATUR LYDSYSTEM

MERIDIAN-SIGNATUR LYDSYSTEM

Hvis du lukker øjnene, kan du måske forestille dig, at du er til en live-koncert - så virkelighedstro og multidimensionel er Meridian signatur lydsystemets lydgengivelse. Med op til 26 højtalere og en samlet effekt på 1300 watt inklusive en subwoofer med to kanaler, udvider verdens første Trifield-teknologi også din følelse af plads i kabinen.

*Antallet af højtalere og watt afhænger af den Jaguar, du vælger. Spørg din forhandler, hvis du ønsker yderligere information.

MERIDIAN LYDSYSTEM - TEKNISK INNOVATION

DIGITAL SIGNALBEARBEJDNING

DIGITAL SIGNALBEARBEJDNING

Teknologi med digital signalbearbejdning (DSP) udgør grundlaget for alle Meridian-højtalere. Teknologien integrerer alle elementer i lydsystemet, så de samlet skaber en autentisk oplevelse.
MERIDIAN CABIN CORRECTION

MERIDIAN CABIN CORRECTION

Ved at analysere kabinens udformning, akustik og resonans kan Meridian Cabin Correction-teknologien fjerne uønsket, forstyrrende støj. En avanceret algoritme sikrer, at musikken lyder som oprindeligt tiltænkt af kunstneren.
MERIDIAN DIGITAL DITHER SHAPING

MERIDIAN DIGITAL DITHER SHAPING

For at opnå en berigende lydoplevelse i bilen, som matcher Jaguars luksus og raffinement, sørger Meridian Digital Dither Shaping for, at digital signalomformning sker helt ubesværet.
TRIFIELD<sup>†</sup>

TRIFIELD

Eksklusivt for Meridianer er, at Trifield på perfekt vis kombinerer midter- og surround-kanalerne med kanalerne i venstre og højre side, hvilket sikrer en konsekvent, koncertlignende oplevelse og fylder din Jaguar med autentisk lyd.

PARTNERSKABER

MERIDIAN OG JAGUAR

MERIDIAN OG JAGUAR

Meridians partnerskab med Jaguar hylder det bedste inden for britisk luksus og raffinement. For at skabe en autentisk musikoplevelse i din Jaguar, har Meridian udviklet unikke teknologier som leverer naturtro 3D-musikfremførelse, når du er på farten. Alle elementer bidrager til oplevelsen - lige fra de teknologiske nyskabelser til den præcise placering af højtalere i kabinen.
HISTORIEN OM MERIDIAN

HISTORIEN OM MERIDIAN

Meridian Audio blev grundlagt 1977 i Cambridgeshire i England og skaber højtydende, high-fidelity lydsystemer i samarbejde med Jaguar. Meridian har udviklet mange nyskabelser, herunder aktive højtalere og verdens første digitale surround sound-processor. Meridians lydteknologi, som er tilpasset i forhold til hver enkelt Jaguar models unikke miljø, sikrer, at føreren af en Jaguar kan nyde problemfri, autentiske musikoplevelser under køreturen.