JAGUAR E-PACE – SOM PLUG-IN HYBRID SKAL VÆRE

Jaguars kompakte SUV, fås også som plug-in hybrid
JAGUAR E-PACE – SOM PLUG-IN HYBRID SKAL VÆRE

Ægte SUV-egenskaber og et sportsvognsinspireret design

Fyldt med markante detaljer og med en smidig dynamisk kørsel – ægte Jaguar. E-PACE fås både som plug-in hybrid-model og i en højtydende model med traditionel benzinmotor. Med en kompakt SUV som E-PACE får du en smuk og rummelig bil, der r som skabt til alle pendlere.


Jaguar E-PACE har et stort udvalg af udstyr, så du kan sammensætte en helt individuel SUV, der passer til netop dine behov.

3 STEP TIL DIN JAGUAR

1. Prøv Jaguar og vælg model

Find netop den Jaguar, som passer til dit behov. Oplev hvordan køreegenskaber, alsidighed og komfort opleves bag rattet af en moderne Jaguar.

2. Skræddersyet tilbud

Få skræddersyet et tilbud, som passer til netop dine behov. Det tager ikke lang tid for os at tilpasse kriterierne i et leasingforslag, så det passer til netop dit kørselsbehov, forbrug og økonomi.

3. Kør afsted

Det tager ikke lang tid for os at levere din drømmebil og måske har vi den allerede på lager. Oplev alle fordelene ved en Jaguar og ikke mindst alle frihederne ved leasing.

Hvorfor vælge Jaguar Business?

Attraktiv Beskatningspris

Lave driftomkostninger, lavt brændstofforbrug og høje gensalgspriser er årsager til konkurrencedygtige beskatningspriser på Jaguar.

Ingen Bekymringer

Drop alle dårlige oplevelser omkring værditab og gensalg af bil. Tag din nye bil med hjem, når du har indleveret din gamle.

Kom nemt igang

Lad os i fællesskab sammensætte leasingaftalen, så den passer med dine behov.

Reperationer og Service

Din leasingaftale indeholder altid service og reperation, derfor vil du aldrig opleve uforudsigelige udgifter i din biløkonomi.