UDFORSK JAGUAR F-PACE

UDFORSK JAGUAR F-PACE

KRAFTIGE PROPORTIONER

En imponerende silhuet støbt rundt om det karakteristiske frontgitter med vores signaturmønster.

Valgfri pixel-LED forlygter med signatur DRL giver dig endnu større synlighed under alle forhold.

F-Pace 24MY
KLIK FOR AT INTERAGERE

OPLYST ELEGANCE

Et afslappet og overskueligt interiør badet i naturligt lys fra det valgri elektriske panoramatag. Vælg Windsor Performance-sæder for følelsen af ultimativ ydeevne og komfort.
BYG DIN EGEN

YDELSE MED PRÆCISION

Kompromisløs performance på tværs af drivlinjer, alt sammen forenet af Jaguars intelligente dynamik og AWD-teknologi.

Ultimativ effektivitet med Jaguar F-PACE plug-in hybrid med en elektrisk rækkevidde op til 62 km.

INTELLIGENTE KØRE-INDSTILLINGER

Hybrid Mode optimerer effektiviteten. Save Mode bevarer batteriets opladning, så du kan bruge den, når du kører elektrisk. Perfekt når du kører gennem byområder medmiljøzoner.
ELEKTRIFICERENDE RÆKKEVIDDE
INTELLIGENT OPLADNING

SPECIFIKATIONER

0-100 KM/T ㅤㅤㅤ

4,0sekunder

0-100 km/t på 3,8 sekunder med Jaguar F-PACE P550.

MAKSIMAL POWERㅤ

575Hk**

400 kW med Jaguar F-PACE P575.

UDLEDNING (FRA)ㅤㅤㅤ

41g/km**

BAGAGERUMSKAPACITET

1.842liter

Den viste volumen er målt ved at simulere, at Jaguar F-PACE P250 bagagerum er fyldt med væske.

Responsiv håndtering

Vær forberedt på vejen forude. Jaguar F-PACE's valgfri 'Adaptive Dynamics' tilpasser automatisk bilens affjedring, gearskift og styring for den optimale køreoplevelse. Tag fuld kontrol med 'Configurable Dynamics' så du tilpasser kørestilen efter dine ønsker.

BEKVEMMELIGHED UNDER ALLE FORHOLD

Med All Wheel Drive (AWD) som standard, kan du trygt køre uanset forholdene. Til de vanskeligt forudsigelige situationer kan du vælge Adaptive Surface Respone (AdSR), som konstant analyserer vejen foran dig for at sikre det bedste vejgreb.

INSTINKTIV FORNYELSE

Følelsen af nemt at være forbundet med en række teknologier, når du har brug for dem.

HOLD MIG UNDERRETTET

Hold fokus på vejen forude med 'augmented driving'. Det valgfri 12,3" interaktive fører-display og Head-up display1 kan begge konfigureres til at vise de mest essentielle informationer for din tur.

TRÅDLØS OPLADNING

Oplad dine kompatible enheder med den trådløse oplader i midterkonsollen.

KABINELUFTRENSER

Filtrer forurenende materialer som støv og pollen med det valgfri system til kabineluftrensning.

KØRSELSASSISTENT

Vælg mellem forskelligt udstyr, som er designet til at gøre både kørsel og parkering nemt. Du får adgang til Driver Assistance Mode via knapper på rattet.

UDFORSK MERE

MODELLER

MODELLER

Se alle modeller og specifikationer.
OVERBLIK

OVERBLIK

Uovertruffen alsidighed med det karakteristiske Jaguar-design.

**Se WLTP-figurer

De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. 2, energiforbrug og tal for rækkevidde kan variere afhængigt af faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, hjulmontering, monteret tilbehør og batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

1Valgfri funktion. Det er førerens ansvar at sikre fuld kontrol over køretøjet på alle tidspunkter.
2Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode, der tilbydes fra Jaguar-forhandleren.

Valgfri funktioner og deres tilgængelighed kan variere alt efter modellens specifikationer og geografisk område eller kræve installation af andre funktioner for at kunne fungere. Kontakt din lokale forhandler for flere detaljer, eller anvend vores byg-bil online.

Bilens funktioner bør kun anvendes af bilens fører, når det er sikkert. Føreren skal til enhver tid sikre, at de har fuld kontrol over køretøjet.

Pivi og InControl-funktioner, muligheder, funktioner fra tredjepart og deres tilgængelighed afhænger af det enkelte marked. Spørg din lokale Jaguar-forhandler om muligheder og betingelser. Enkelte funktioner kræver tilmelding med følgende abonnement efter introduktionsperioden. Mobile netværksmuligheder kan ikke garanteres på alle geografiske områder. Information og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien inkluderer skærme og sekvenser, der afhænger af softwareopdatering, ligesom versionskontrol og andre system- og visualiseringsændringer afhænger af de valgte muligheder. Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller dets datterselskaber. Visse Alexa-funktioner er afhængige af smart home-teknologi. Brug af Amazon Alexa forudsætter en Amazon-konto.

MeridianTM er et registreret varemærke under Meridian Auto Ltd. Trifield og de tre enheder er et registreret varemærke under Trifield Productions Ltd.