JAGUAR PRODUKTIONSTUR I SOLIHULL

Kom med om bag kulissen i Solihulls fantastiske, nye og topmoderne produktionsanlæg, hvor du ledsages af en erfaren guide og ser det, der kræves for at producere nogle af de teknologisk mest avancerede biler i verden.

INTELLIGENT METAL

INTELLIGENT METAL

Jaguars nye monocoque-konstruktion med intensiv brug af aluminium er den første i sin klasse og revolutionerer bilernes dynamik, raffinement og køreegenskaber. På Lode Lane kan du se perfekte udformede karrosserier tage form - komplet med signaturbagpartiet.
ELEGANT CYBERNETIK

ELEGANT CYBERNETIK

Kom helt tæt på de 627 højteknologiske robotter i vores dedikerede, cybernetiske hær, som former, nitter og samler hver eneste bil i perfekt harmoni. Heriblandt den nye F-PACE med dens unikke letvægtskarrosseri bygget helt fra bunden ved hjælp af højteknologiske præcisionskameraer. Dette udføres, før vores dygtige håndværkere tilpasser og færdiggør hver eneste unikke Jaguar efter forskrifterne.
DESIGN DIN EGEN

DESIGN DIN EGEN

Tænker du på at købe en Jaguar? Jaguar Factory Tours giver dig mulighed for at slippe fantasien løs blandt hundredevis af skræddersyede elementer. Man kan vælge mellem interiørdele såsom handskeblødt læder i Jet, Latté eller Brogue. Interiørlister i børstet aluminium eller Satin Fine Line Wood. Hjulkapsler, lakfarver og multimedie-muligheder for en klassisk, sportslig eller moderne følelse.

VIGTIG INFORMATION FOR BESØGENDE

ÅBN ALLE
Hvordan bestiller jeg?
Skal jeg medbringe noget?
Hvor gammel skal jeg være?
Kan jeg parkere ved fabrikken?
Hvornår skal jeg ankomme?
Må jeg tage billeder?
Er der adgang for personer med handicap?

Vi ser frem til dit besøg, men du bedes huske, at der er et begrænset antal pladser, hvorfor du skal bestille plads i forvejen.