JAGUAR PRODUKTIONSTUR I CASTLE BROMWICH

Hvad kræver det at skabe nogle af verdens mest teknologisk avancerede biler? Få svar på dette, når en af vores tourguider ledsager dig på en eksklusiv tur rundt i den ikoniske fabrik i Castle Bromwich, hvor du får et førstehåndsindtryk af hele produktionsprocessen lige fra pladedelene til den færdige bil.

FRA PLADEDELE TIL RENDYRKET SPÆNDING

FRA PLADEDELE TIL RENDYRKET SPÆNDING

Hvis du nogensinde har tænkt på, hvordan en Jaguar mon bliver til? Uanset om du allerede ejer en Jaguar eller overvejer at købe en, får du her chancen for at opleve processen fra start til slut.
ALUMINIUM

ALUMINIUM

Jaguars intelligente aluminiumsarkitektur revolutionerer den måde, vi fremstiller mere smidige og responsive biler på. På anlægget i Castle Bromwich kan du se verdens største aluminiumspresse, som er fremstillet for at skabe F-TYPENs avancerede, unikke, slanke og aerodynamiske form.
CYBERNETICS

CYBERNETICS

Firs procent af Jaguar XJs karrosseri er konstrueret af mere end hundrede højteknologiske robotter, som samarbejder i perfekt harmoni. Se Jaguars dedikerede, cybernetiske hær forme, nitte og samle Jaguar-modeller, før dygtige håndværkere med kærlighed fuldender hver eneste unikke bil, så den lever op til specifikationerne.
DESIGN DIN EGEN JAGUAR

DESIGN DIN EGEN JAGUAR

Hvis du overvejer at købe en Jaguar, tilbyder den guidede tur dig muligheden for at udforske hundredevis af skræddersyede elementer, som gør din bil unik. Giv din fantasi frit spil, når du afgører bilens lakfarve og komponenter, fra rat til interiørlister, før du bestiller din egen skræddersyede Jaguar.

VIGTIG INFORMATION FOR BESØGENDE

ÅBN ALLE
Hvordan bestiller jeg?
Skal jeg medbringe noget?
Hvor gammel skal jeg være?
Kan jeg parkere ved fabrikken?
Hvornår skal jeg ankomme?
Må jeg tage billeder?
Er der adgang for personer med handicap?

Vi ser frem til dit besøg, men du bedes huske, at der er et begrænset antal pladser, hvorfor du skal bestille plads i forvejen.