WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

Wi-fi-hotspot leverer et 3G eller 4G wi-fi-hotspot i din Jaguar, hvilket giver dine passagerer mulighed for at koble op til 8 enheder til internettet.*

Wi-Fi-hotspot hander om at holde dig opkoblet. Det giver dig og dine passagerer mulighed for tilslutning til internettet via et kraftfuldt 4G-hotspot i bilen. Dette giver mulighed for, at op til otte enheder kan være opdaterede om arbejde, socialt liv og underholdning under kørslen.


Sammenlignet med tilslutning via en smartphone øges internetforbindelsens pålidelighed gennem tilslutningen til det lokale 4G-netværk via Jaguars kraftfulde eksterne antenne.


Du indsætter et SIM-kort med dataabonnement i kortlæseren i din Jaguar og aktiverer wi-fi-hotspot via touchskærmen. Derefter stiller det lokale 4G-mobilnetværk et datasignal til rådighed via en tagmonteret antenne. Dette sikrer en kraftigere dataforbindelse, da den "blokerende" effekt, som normalt forbindes med en bils metalstruktur, reduceres.


Når 4G-hotspot er aktivt, kan du tilslutte din smartphone eller tablet til den ved at anvende enhedens opkoblingsfunktioner.


Spørg din forhandler om hjælp til opsætning af dit wi-fi-hotspot


Afhængigt af din udbyder af mobile serviceydelser og det abonnement, du har, har du mulighed for at anvende data fra det abonnement, du allerede har tilknyttet til mobiltelefonen. Nogle udbydere tilbyder delte abonnementer, hvor du kan få et ekstra SIM-kort til dit wi-fi-hotspot og tilknytte det til dit delte abonnement. Dette betyder, at dit wi-fi-hotspot og din mobiltelefon forbruger dataene fra det delte abonnement, og du får én enkelt regning.

Wi-fi-htspot kan kun anvendes i biler fra Jaguar, der er udstyret med Connect eller Connect Pro.
Der findes to forskellige SIM-kortstørrelser afhængigt af dit valg af InControl Infotainment-system.


  • Til Touch skal du bruge et 2FF SIM-kort (Mini-SIM)
  • Til Touch Pro skal du bruge et 3FF SIM-kort (Micro SIM)

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængige. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt.


*4G fås aktuelt kun til F-TYPE. Wi-fi-hotspot leverer et 3G wi-fi-hotspot til alle andre køretøjer.