REMOTE ESSENTIALS og REMOTE PREMIUM

REMOTE ESSENTIALS og REMOTE PREMIUM

REMOTE ESSENTIALS OG REMOTE PREMIUM

Remote Essentials og Remote Premium er kompatible med de fleste Android- og Apple iOS-smartphones og giver dig mulighed for at interagere med din Jaguar med en dataforbindelse via InControl remote-appen, uanset hvor du er i verden.

Hvis du vælger Remote Essentials eller Remote Premium, kan du finde information om din Jaguars sundhed og status på din smartphone samtidig med, at du interagerer med den på afstand.  • Via statusinformation for køretøjet kan du se bildata, når du ikke er i nærheden af bilen – lige fra brændstofniveau til status for døre og vinduer.
  • Hold styr på dine udgifter via Journey History
  • Indstil den perfekte kabinetemperatur på forhånd med Remote Climate Control
  • Find din Jaguar hurtigt på en overfyldt parkeringsplads med fjernbetjente lydsignaler og blink
  • Sikre din bil på afstand med fjernbetjent aflåsning og oplåsningAfhængigt af det ekstraudstyr, du vælger, giver disse serviceydelser dig mulighed
for at låse dørene/låse dem op, fjernbetjene opvarmning/afkøling af bilen på forhånd
ved hjælp af betjeningsfunktionen til klimaanlægget* samt at finde din Jaguar hurtigere
ved hjælp af fjernbetjente lydsignaler og blink.


Remote Essentials er næsten altid standard, spørg din forhandler hvis du er i tvivl om tilgængelighed.
Remote Premium er en del af Connect- eller Connect Pro-ekstraudstyret.
Du skal beslutte, om du vil vælge at købe Remote Premium som en del af forbindelsespakken.

Både Remote Essentials og Remote Premium omfatter:


STATUSINFORMATION OM KØRETØJET
Kontrollér aktuelt brændstofniveau og rækkevidde samt status for døre, vinduernes position og dørlåsene. Se, hvor du parkerede din Jaguar sidst, og find vej tilbage til den med anvisninger, når du er til fods.


MEDDELELSER OM VEDLIGEHOLDELSE AF KØRETØJET
Du har mulighed for at se oplysninger om vedligeholdelse – fx info om lave væskeniveauer samt anvisninger om, hvordan du afhjælper disse.


REJSEHISTORIK
Denne funktion (ekstraudstyr) registrerer automatisk din rejsehistorik inklusive valgt rute og statistik vedrørende kilometertal. Disse oplysninger kan eksporteres via e-mail til et Excel-format, så du kan rapportere dine udgifter.

FJERNBETJENT KLIMAKONTROL
Klargør din Jaguar på forhånd ved at indstille de temperaturer, som er behagelige for dig og alle dine passagerer, lige fra det tidspunkt, hvor I stiger ind i bilen. Systemet aktiveres ved fjernbetjent start af motoren.*


FJERNBETJENTE LYDSIGNALER OG BLINK
Denne funktion tænder din Jaguars havariblink og nærlys, ligesom et lydsignal høres, så du nemmere finder den på en overfyldt parkeringsplads.


NULSTILLING AF FJERNBETJENT ALARM
Du får en meddelelse på din smartphone, hvis din bils alarm aktiveres, så du om nødvendigt kan nulstille alarmen.


WAKE-UP-FUNKTION
For at bevare batterikraften afbrydes visse uvæsentlige, fjernbetjente funktioner, hvis du ikke kører i din Jaguar i fire dage.


Hvis du derfor gerne vil kunne bruge disse serviceydelser efter udløbet af denne periode, kan du planlægge en Wake-up, som genaktiverer funktioner såsom fjernbetjent klimakontrol og aflåsnings-/oplåsningsfunktionerne.


Funktionerne i Remote Smartphone-appen genaktiveres automatisk næste gang, du kører i din Jaguar.

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængige. Kontakt din lokale Jaguar-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnettet overalt.


*Hvis motoren ikke kan startes med fjernbetjening på grund af køretøjs- eller markedsbegrænsninger, er der stadig mulighed for fjernstyret varme og ventilation, hvis tidsstyret klimaanlæg eller fjernbetjent parkeringsvarme er monteret. Hvis ingen af delene er mulige, vil den fjernbetjente klimafunktion ikke blive vist i Incontrol Remote smartphone-appen.