BILCENTRET PEER GLAD A/S

BILCENTRET PEER GLAD A/S

BILCENTRET PEER GLAD A/S

Som kunde hos os, vil du uundgåeligt kunne mærke, at vi brænder for det, vi beskæftiger os med. Vi er kendte for vores Jaguar-ekspertise og for at levere en god service samt en høj kvalitet i alt, hvad vi gør. Vi har derfor også kunder fra hele landet, der gerne bruger en dag på at handle bil hos os eller på at få bilen serviceret på vores autoriserede værksted.

Skal din bil på værkstedet sætter vi en ære i, at du ikke skal være besværet af at undvære din bil. Benyt vores hente-/bringeservice eller vores tilbud om erstatningsbil.


Hos Bilcentret Peer Glad opfylder vi alle Jaguars krav til professionel værkstedsdrift – alle vores mekanikere er faguddannede, hvilket giver dem en høj standard og ekspertise i arbejdet med Jaguars forskellige modeller. Vores mekanikere bruger originale reservedele fra Jaguar og den nyeste værkstedsteknologi, og vi sørger for at få dig hurtigt tilbage på vejen, uanset hvilken hjælp du har brug for. Vores filosofi er, at din Jaguar skal være lige så pålidelig og give ligeså gode køreoplevelser, som da den forlod fabriksgulvet.

DETALJERET KONTAKTINFORMATION FOR HVER AFDELING

VÆRKSTED

VÆRKSTED

Slagelsevej 121 4400 Kalundborg

59511064
[email protected]

Mandag-Torsdag: 07:30 - 15:45
Fredag: 07:30 - 15:00
DELE OG TILBEHØR

DELE OG TILBEHØR

Slagelsevej 121 4400 Kalundborg

59511064
[email protected]

Mandag-Torsdag: 07:30 - 15:45
Fredag: 07:30 - 15:00

SERVICE BOOKING

Ved at sende formularen, accepterer du at blive kontaktet af en relevant British MotorGroup-forhandler med henblik på at behandle din anmodning ud fra de oplysninger, du har givet.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores privatlivspolitik og cookiepolitik.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte British MotorGroup A/S.