TERMINALEN PREMIUM

TERMINALEN PREMIUM

TERMINALEN PREMIUM

Hos Terminalen Aarhus er vi autoriseret servicepartner for både Jaguar og Land Rover, hvilket betyder at du altid får den bedste service af den højeste kvalitet.

Med vores arbejdsprocesser og specialuddannede mekanikere har vi et set-up som sikre, at vi altid ved hvad der kræves, for at få netop din bil til at performe på højeste niveau.

Vores mekanikere er uddannet i samarbejde med Jaguar Land Rover og gennem intern træning. Vi arbejder målrettet med vores kvalitet og udfører interne kvalitetskontroller af reparerede biler mens Teknologisk Institut udfører kontrol af vores værktøjer.

Vi arbejder altid med faste priser på reparationer og service når din bil er på værksted. Derfor kan du altid spørge efter prisen, så der ikke kommer overraskelser til budgettet. Er din bil til service, udfører vi ingen reparationer, uden at vi først har modtaget din accept.

Vores mål er at sikre din tryghed og tilfredshed ved hjælp af et professionelt forløb hvor du er i centrum. Vi ved at det er vores kunder, vi lever af – derfor ønsker vi at passe godt på dem.


Hos Terminalen Premium opfylder vi alle Jaguars krav til professionel værkstedsdrift – alle vores mekanikere er faguddannede, hvilket giver dem en høj standard og ekspertise i arbejdet med Jaguars forskellige modeller. Vores mekanikere bruger originale reservedele fra Jaguar og den nyeste værkstedsteknologi, og vi sørger for at få dig hurtigt tilbage på vejen, uanset hvilken hjælp du har brug for. Vores filosofi er, at din Jaguar skal være lige så pålidelig og give ligeså gode køreoplevelser, som da den forlod fabriksgulvet.

DETALJERET KONTAKTINFORMATION FOR HVER AFDELING

Værksted

Værksted

Grenåvej 337 8240 Risskov

86177100
[email protected]

Mandag-Torsdag: 07.30 - 16.00
Fredag: 07.30 - 14.30
DELE OG TILBEHØR

DELE OG TILBEHØR

Grenåvej 337 8240 Risskov

86177100
[email protected]

Mandag-Torsdag: 07.30 - 16.00
Fredag: 07.30 - 14.30

SERVICE BOOKING

Ved at sende formularen, accepterer du at blive kontaktet af en relevant British MotorGroup-forhandler med henblik på at behandle din anmodning ud fra de oplysninger, du har givet.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores privatlivspolitik og cookiepolitik.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte British MotorGroup A/S.