<h4>TURE TIL PRODUKTIONSFACILITETER</h4>

Få et unikt indblik i de højteknologiske produktionsprocesser, der indgår i produktionen af alle Jaguar-modeller på vores topmoderne anlæg i Solihull og Castle Bromwich med en enestående tur rundt på vores fabriksanlæg. Du ledsages af en tourguide og får et førstehåndsindtryk af cybernetiske produktionsrobotter, der samarbejder harmonisk med dygtige håndværkere om at skabe vores prisvindende biler. Og for dem, der ønsker andet og mere end blot at se, er der mulighed for en introduktionskørsel, der giver mulighed for at slippe kræfterne og egenskaberne løs i én af vores biler på en dedikeret bane.

BOOK EN OPLEVELSE
SOLIHULL

Få en eksklusiv forevisning af produktionsanlægget i vores topmoderne fabrik i Solihull, og se vores cybernetiske produktionsrobotter arbejde sammen med hundredevis af dygtige håndværkere om at skabe den prisvindende F-PACE - den første SUV-model, der nogensinde har båret det legendariske Jaguar-emblem.

FIND UD AF MERE
CASTLE BROMWICH

Hvad kræver det at skabe nogle af verdens mest teknologisk avancerede biler? Få svar på dette, når én af vores tourguider ledsager dig på en eksklusiv tur rundt i den ikoniske fabrik i Castle Bromwich, hvor du får et førstehåndsindtryk af hele produktionsprocessen lige fra pladedelene til den færdige bil.

FIND UD AF MERE
HOLD MIG UNDERRETTET

Tilmeld dig for at modtage opdateringer om nye ture og udstillinger.

HOLD MIG UNDERRETTET
BOOK EN EXPERIENCE-TUR
Book Jaguar Experience for at teste en Jaguar til grænserne.
FIND EN FORHANDLER
Find din nærmeste Jaguar-forhandler.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Se og download de nyeste Jaguar brochurer.
BOOK EN PRØVETUR
Bestil en prøvetur gennem din lokale Jaguar-forhandler.