Oplev JAGUAR I-PACE

Oplev JAGUAR I-PACE

FREMSYNET

Et strømlinet eksteriør, bygget til at mindske vindmodstand.

I-Pace 24MY
KLIK FOR AT INTERAGERE

YNDEFULDT SIMPEL

Et forfinet design med raffineret finish. En gennemført fornemmelse af elegance.

FULDELEKTRISK

Elektrificeret performance. Ingen udledning fra udstødning.

FRIHED UDEN BEKYMRING

Kom længere uden rækkeviddeangst. Rejs længere med det pålidelige Pivi Pro1. Fremhæver alle ladestationer på din vej.

SPECIFIKATIONER FOR ELEKTRISK KØRSEL

EV RANGE (OP TIL) ㅤㅤㅤㅤㅤ

408 KM**

WLTP Forventet rækkevidde ved virkelig kørsel op til 470 km

OPLADNINGSTID (FRA)

8.58 Timer*

Fuldt opladet med 11 kW AC-oplader.

UDLEDNING ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

0CO2

Glæd dig over nul-udledning fra udstødningsrøret.

0-100 KM/T ㅤㅤㅤㅤㅤ

4,8sekunder

0-100 km/t på 4,8 sekunder.

REGENERERENDE BREMSEFUNKTION

Regenererende bremseteknologi konverterer den energi, der genereres, når du bremser, til strøm, der sikrer dig længere rækkevidde på dit batteri. Få fuld kontrol ved at vælge en af de fire JaguarDrive kontrol-indstillinger for performance, komfort, effektivitet og særlige vejr-forhold.

AVANCERET AFFJEDRING

Aktiv affjedring sænker automatisk bilen, når hastigheden sættes op, for at forbedre aerodynamikken. Bilens 'Adaptive Dynamics'-system registrerer og tilpasser konstant bilens affjedring for at sikre den ultimative balance mellem komfort og smidighed.

TEKNOLOGI-DREVET

En ubesværet følelse af at være forbundet til de mange teknologier, du har til rådighed.

INTUITIVT DOBBELT-DISPLAY

Nyd den ubesværede tilgang til den dobbelte Pivi Pro-touchskærm. Skift nemt mellem apps, batteri-overblik og klimakontrol uden at miste overblikket over navigationssystemet.1.

TRÅDLØS OPLADNING

Oplad dine kompatible enheder med trådløs opladning i midterkonsollen.

KLIMAKONTROL

Designet for effektivitet og komfort. Bilens smarte klima-sensorer registrerer, hvor mange passagerer, der er i bilen, skaber særlige luftzoner og optimerer energiforbruget med op til 30 procent.

KØRSELSASSISTENT

Vælg mellem forskelligt udstyr, som er designet til at gøre både kørsel og parkering nemt. Du får adgang til Driver Assistance Mode via knapper på rattet.

UDFORSK MERE

MODELLER

MODELLER

Se alle modeller og specifikationer
OVERBLIK

OVERBLIK

Innovation og design i perfekt balance.

**Se WLTP figurer.
De viste figurer er baseret på fabrikantens tests i overensstemmelse med EU-lovgigning og med et fuldt opladet batteri. Kun anvendelig til sammenligningsformål. De faktisk oplevede værdier kan afvige. Energiforbrug og rækkevidde kan variere alt efter kørestil, omgivelser, last, hjul- og dæktype, udstyr, rute og batteri-tilstand. Figurer for rækkevidde er baseret på en testbil på en standardiseret rute.


*Opladningstid vil variere ud fra flere faktorer, herunder men ikke begrænset til alder, forhold, temperatur, eksisterende opladning af batteriet, faciliteter og længde af opladning.


1Afhænger af netværk, signal og abonnement. Connected Navigation forudsætter yderligere tilkøb efter den indledende periode, du får med fra din Jaguar-forhandler.


Pivi- og InControl-funktioner, valgmuligheder, tredjepartstjenester og deres tilgængelighed er markedsafhængige. Spørg hos din Jaguar-forhandler for oplysninger om tilgængelighed på dit lokale marked - samt om de nøjagtige vilkår. Visse funktioner kræver et abonnement, som vil kræve yderligere fornyelse efter den indledende periode. Mobilnetværksforbindelse kan ikke garanteres alle steder. Information og billeder, der vises i relation til InControl-teknologien, herunder skærmbilleder eller sekvenser, er underlagt softwareopdateringer, versionskontrol og andre system-/visuelle ændringer afhængigt af de valgte muligheder. Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller dets datterselskaber. Visse Alexa-funktioner er afhængige af smart home-teknologi. Brug af Amazon Alexa kræver en Amazon-konto.


MeridianTMer registreret varemærke under Meridian Auto Ltd. Trifield og 'three fields'-enheden er et varemærke under Trifield Productions Ltd.