SÅDAN OPLADER DU

Gør dig fortrolig med ladeprocessen for Jaguar
I-PACE.

SE FILMEN

Genopladning af din Jaguar er lige så enkelt som at tanke brændstof - her har du blot den fordel, at det kan ske derhjemme, på en rejse eller når du er fremme ved din destination.

FORSKELLIGE TYPER LADESTIK

Jaguars elbiler er kompatible med to typer ladestik.

OPLADNING MED VEKSELSTRØM (TYPE 2-LADESTIK)
Ladestikket med syv stikben er dit standardstik til opladning af bilen med vekselstrøm. Dette er kompatibelt med din hjemmelader, offentlige ladepunkter med vekselstrøm og stikkontakter i hjemmet. Alle Jaguar I-PACE-modeller er udstyret med en ladekabel til vekselstrøm og et ladekabel til hjemmebrug som standard.
LYNOPLADNING MED JÆVNSTRØM (CCS-STIK)
Ved at fjerne det nederste dæksel til udtaget på din bils ladestik har du adgang til lynladeporten til jævnstrøm. Den øverste del af porten er identisk med jævnstrømsstikket, men den nederste halvdel indeholder to ekstra stikben, som leder jævnstrømselektricitet med højspænding ind i batteriet. Lynladekabler til jævnstrøm er altid fastgjort til offentlige ladeenheder.
JAGUAR IGUIDE: RÅD OM OPLADNING ER ALDRIG LANGT VÆK

Jaguar iGuide-appen* gør det nemt at finde og forstå de vigtigste funktioner og betjeningselementer i din Jaguar I-PACE. Den fungerer også som din mobile instruktionsbog, som sikrer, at du altid har svar på spørgsmål om opladning ved hånden.

DOWNLOAD TIL iOS
DOWNLOAD TIL ANDROID

*Kun kompatible smartphones.