OFFENTLIG OPLADNING

Din guide til opladning, når du ikke er hjemme.

Tilslutning af bilen til en lader på bopælen er fortsat den nemmeste måde til fuld opladning af din elbil i dagligdagen. Efterhånden som der kommer flere offentlige ladepunkter rundt omkring på vores veje - lige fra veje ved fjerntliggende gårdbutikker til ladepunkter langs motorveje - har det dog aldrig været nemmere at lade bilen op, når du er på farten.

OPLADNING UNDER EN KØRETUR
Hovedparten af ladepunkterne langs motorveje og offentlige veje er hurtige ladepunkter med jævnstrøm, idet de er mere end 7 gange hurtigere (50 kW og mere*) end din hjemmelader. En enhed med 100 kW tilfører Jaguar I-PACE strøm op til 100 kilometers kørsel på kun 15 minutter - ideelt til en kort spise- eller kaffepause.
OPLADNING VED DIN DESTINATION
Destinationsladestationer er en bekvem måde at lade bilen op på, mens du passer dine daglige gøremål. De forefindes normalt ved shoppingcentre, restauranter, hoteller, fitness-centre og parkeringspladser, og hovedparten af disse er ladepunkter med vekselstrøm og lavere ladehastigheder på 11kW. En enhed på 11kW leverer op til 53 kilometers rækkevidde pr. time.
SÅDAN FINDER DU DINE NÆRMESTE LADEPUNKTER

Med hjælp fra din bils navigationssystem og de nyeste apps fra dine lokale udbydere af ladere er det utroligt nemt at finde de tusindvis af offentlige ladepunkter, som er spredt ud over landet.

TILMELDING TIL OFFENTLIGE LADENETVÆRK

Selv om nogle ladepunkter er gratis at benytte, er hovedparten tilgængelige via bekvemme betalingsformer, herunder mobil-apps, medlemskabskonti eller et kontaktløst kreditkort. Omkostningerne ved offentlig opladning er typisk sammensat af en kombination af et indledende tilslutningsgebyr, den tid, opladningen varer og/eller den mængde energi, du bruger.

Vi anbefaler, at du gør dig fortrolig med mere end én netværksudbyder for at sikre de(n) bedste dækning og betalingsmetoder for dine foretrukne ruter - særligt når du rejser til eller besøger andre lande.

FORTSÆT MED AT UDFORSKE ELBILEN
SÅDAN OPLADER DU
Gør dig selv fortrolig med de enkle trin, som kræves til opladning af din bil, uanset om du er hjemme eller på farten.
FIND UD AF MERE
OPLADNING HJEMME
Opladning af din elbil på bopælen er den mest bekvemme måde at påbegynde dagen med en fuld opladning.
FIND UD AF MERE
LAVE EJEROMKOSTNINGER
Ejerskab af en elbil kan hjælpe dig med at spare penge hver eneste dag lige fra lavere driftsomkostninger til reducerede omkostninger til serviceeftersyn.
FIND UD AF MERE

*Ladetider i spidsbelastningsperioder kan påvirkes af faktorer såsom batteriets ladetilstand og batteritemperaturen.