loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

I-PACE CONCEPT-DESIGNET

I-PACE er først og fremmest en ægte Jaguar, som repræsenterer en banebrydende fremtid for elektriske køretøjer.

bg-modelDisplay

Når man designer elektriske køretøjer, kan man godt se helt bort fra de sædvanlige arbejdsmetoder. I-PACE Concept er et smukt glimt af fremtidens Jaguar.

I WANT ONE   HOLD MIG UNDERRETTET

OPSIGTSVÆKKENDE FORMGIVNING

“Udfordringen bestod i at designe og udvikle et elektrisk køretøj, som umiskendeligt er en ægte Jaguar - et køretøj, som demonstrerer, at et elektrisk køretøj kan tilbyde sublim køreglæde og køredynamik samt pirre sanserne.” Ian Callum, Director of Design 

bg-modelDisplay
Jaguar I-PACE

AERODYNAMISK SPEKTAKULÆRT

I-PACE Concepts opsigtsvækkende, karakteristiske look med aerodynamisk kølerhjelm, dørgreb, der flugter med døren, når de ikke bruges, og markante luftkanaler maksimerer aktionsradiussen for det elektriske køretøj og sikrer, at det glider effektivt gennem luften.

SE GALLERI
Jaguar I-PACE

TILGÆNGELIGT FRA ANDET HALVÅR AF 2018

Hold dig opdateret med de seneste nyheder forud for den fulde afsløring af I-PACE i slutningen af 2017. Ønsker du at være én af de første ejere af en I-PACE, når den kommer på markedet i andet halvår af 2018? Giv os besked, hvorefter vi oplyser dig om nærmeste forhandler.

I WANT ONEHOLD MIG UNDERRETTET
Jaguar I-PACE

MARKANT OG SOFISTIKERET

I-PACE Concept er udstyret med en kabine med 5 sæder, som takket være udsøgte materialer og avanceret teknologi både er luksuriøs og sporty, hvilket gør oplevelsen endnu mere unik fra det øjeblik, hvor du åbner døren. Kombinationen af køretøjets svævende midterkonsol og panoramatag skaber et lyst og luftigt interiør, som fremhæver den exceptionelle interiørpakke.

SE GALLERI
Jaguar I-PACE

ET RUMMELIGT, PRAKTISK INTERIØR

I elektriske køretøjer er der intet behov for plads til en forbrændingsmotor eller kardantunnel. I-PACE Concepts rummelige interiør og længere akselafstand sikrer luksuriøs benplads for 5 voksne og rigeligt med innovative opbevaringsløsninger til bagage og andre vigtige ting.

Billederne viser I-PACE Concept-køretøjet. Den endelige formgivning og finish samt placering af betjeningselementer til føreren kan være anderledes i det serieproducerede køretøj.