Jaguars sociale ansvar (CSR) | Jaguar Fleet & Business
loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

CSR

JAGUARS SOCIALE ANSVAR (CSR)

Jaguar Land Rover blev kåret til BITC (Business in the Community) Responsible Business i 2013, og vi er den første britiske produktionsvirksomhed, der nogensinde har vundet denne prestigefyldte pris. Den er en anerkendelse af vores fortsatte investering i at forbedre vores påvirkning af miljøet og forbedre vores medarbejderes og unges evner og muligheder.

Bæredygtighed


Vi ser på helheden

Bæredygtighed er et af de grundlæggende principper bag vores virksomhed. Vi rykker konstant grænserne for innovation for at forbedre bæredygtigheden gennem vores bilers samlede livscyklus, fra design og fremstilling til ydelse og til sidst bortskaffelse.

Bæredygtig produktion

På produktionssiden har vi reduceret vores fabrikkers vandforbrug med 70 %, opnået en reduktion på 54 % af det samlede affald, vi sender til lossepladser, og vi har skabt verdens største tagsolcellesystem på vores motorfremstillingscenter i Wolverhampton i Storbritannien: Mere end 21.000 solcellepaneler dækker over 30 % af centrets energiforbrug.

Vi har også forpligtet os til anvende mere genanvendt aluminium i vores fremstilling, og vi mødes jævnligt med vores top 200-leverandører for at sikre, at de også følger vores bedste praksis for bæredygtighed.

Bæredygtig ydelse

Siden 2007 har vi arbejdet på at reducere vores EU-flådes gennemsnitlige CO2-udledning fra udstødningen med 25 % inden 2015. I 2012 lå gennemsnittet for vores EU-flåde på 187 g/km, hvilket svarer til en reduktion på 22 % siden 2007, og dermed er vi godt på vej mod at nå vores mål. Vi har opnået disse reduktioner gennem en lang række nyskabelser, der gør vores biler mere effektive. Det er nyskabelser som vores nye Ingenium-motor til XE, der kan opnå en brændstoføkonomi på over 25 km/liter og en CO2-udledning på under 100 g/km.

Vi investerer i nærsamfundet.

Hos Jaguar Land Rover dækker vores forpligtelse til bæredygtighed også projekter, der rækker længere end vores egen virksomheds ansvar. Vi har siden 2007 arbejdet sammen med ClimateCare om at investere i innovative projekter, der beskytter miljøet og forbedrer folks liv.  Ved at støtte den velgørende organisation LifeStraws Carbon for Water-projekt i Busia-regionen i Kenya blev vi den første virksomhed, der støtter en hel geografisk region. Vi hjælper med at reducere CO2-udledningen og skaffe renere vand til mere end 700.000 mennesker. 


Social ansvarlighed


Jaguar Land Rover lægger stor vægt på det arbejde, vi gør for at støtte nærsamfundet, investere i beskæftigelsesinitiativer og inspirere unge.

Som Storbritanniens største producent af luksusbiler hjælper vi med til at løse problemet med ungdomsarbejdsløshed gennem vores "Inspiring Tomorrow's Workforce"-initiativ. Det er et udvidet trainee-program, der tilbyder arbejdserfaring, undervisning og kvalifikationer til arbejdsløse unge for at forberede dem på arbejdsmarkedet og forløse deres potentiale.


Mennesker i første række


Hos Jaguar Land Rover ved vi, at vores største aktiv er de mennesker, der arbejder for os. Vores medarbejderengagementsindeks – der måler vores medarbejderes engagement på baggrund af spørgsmål om stolthed over virksomheden, tilfredshed, anbefaling og forpligtelse – viser, at 74 % af produktionsmedarbejderne og 81 % af funktionærerne i 2012 og 2013 så positivt på virksomheden. Det ligger langt over gennemsnittet for Storbritannien på 64 %.


Velgørende arbejde


Jaguar støtter mange lokale velgørende organisationer i nærheden af produktionsanlæggene i Storbritannien. Gennem Jaguar Employee Charities Committee kan vores medarbejdere vælge at give donationer til lokale formål og derefter få Jaguar til at betale et tilsvarende bidrag.

Og gennem vores ledelse af Coventry NSPCC Business Group har vi hjulpet med at indsamle over £ 2 millioner siden 2007 i støtte til Storbritanniens største velgørende organisation for børns velfærd. Ved udgangen af 2014 er vores målsætning at have indsamlet yderligere £ 1 million til dette gode formål. 


Kontakt os, og find ud af, hvad Jaguar kan gøre for jer

Tilmeld dig Jaguars nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev